28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2

Erdemli Belediyesinden Spora Dev Hizmet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli Belediyesinden Spora Dev Hizmet
Abone ol
Erdemli Belediyesi Erdemli tarihinin en büyük spor hizmetini sunduğunu bildirdi.
Erdemli Belediyesi Erdemli tarihinin en büyük spor hizmetini sunduğunu bildirdi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şu ana kadar şehir stadını baştan aşağı yenilediklerini, 6 köy ve beldede yeni futbol sahası, 4 basketbol sahası ve 3 tenis kortu yaptıklarını ayrıca tüm spor kulüplerine spor malzemesinde desteğinde bulunduklarının altını çizdi.

Erdemli Belediyesi ilçede spor hamlesi başlattı. Bu çerçevede belediyeye bağlanan belde ve köylerde yeni futbol ve basketbol sahaları yapan belediye aynı zamanda şehir stadını da baştan aşağı yenileyerek sporseverlere armağan etti.



Sadece spor sahaları yaparak değil aynı zamanda çeşitli spor dallarında kurslar da açtığı bildirilen Erdemli Belediyesinin açmış olduğu kurslar; futbol, tekvando, muay thai olarak sıralandı. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla Erdemli’ye değişik alanlarda hizmetler sunduklarını belirten Başkan Tollu, Erdemli’nin gelişmesi için her türlü yeniliği ve ayrıntıyı inceleyerek vatandaş için en hayırlı hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

Belediye olarak sporun gelişmesi adına üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yaptıklarını dile getiren Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “ Vatandaşlarımız için hizmet etmekten büyük haz alıyoruz. Biz yaptığımız bütün hizmetleri büyük bir arzu ve heyecanla yapıyoruz. Yapılan tüm hizmetler Erdemli’nin gelişmesi için yapılıyor.



Belediye Spor Kulübümüz başta olmak üzere ilçemizde bulunan tüm spor kulüplerine hizmet götürüyoruz. Tüm mahallelerimizde spora ve sporcuya destek olmaya ve yeni sporcuların ortaya çıkarılması için alt yapı çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.” Konuşmasının sonunda Başkan Tollu Erdemli merkezinde ve diğer mahallelerde yapılan spor sahalarını şöyle sıraladı: Erdemli Belediyesi futbol sahası, Çerçili Mahallesi futbol sahası, Harfilli Mahallesi futbol sahası, Koramşalı Mahallesi futbol sahası, Karayakup Mahallesi futbol sahası, Kumkuyu Mahallesi futbol sahası, Veyselli Mahallesi futbol sahası, Kızılen Mahallesi basketbol sahası, Küstülü Mahallesi basketbol sahası, Tapureli Mahallesi basketbol sahası, Yeniyurt Mahallesi basketbol sahası, spor malzemesi dağıtımı, tenis kortları ve kursları. Başkan Tollu spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini bildirdirdi.





  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar