28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3348
EURO35.0921
ALTIN2308.8

Erdemli Belediyesinden Gençlere Karne Hediyesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli Belediyesinden Gençlere Karne Hediyesi
Abone ol
Erdemli Belediyesi Erdemli’de eğitim öğrenim gören tüm öğrenciler için bir konser etkinliği düzenledi.
Erdemli Belediyesi Erdemli’de eğitim öğrenim gören tüm öğrenciler için bir konser etkinliği düzenledi.

Pop sanatçısı Gökçe’nin verdiği konsere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Erdemli Kültür Merkezinde düzenlenen konserin öğrencilerin dönemin yorgunluğunu atmaları için düzenlendiğini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “tüm öğrencilerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum” dedi.



Erdemli Belediyesi, ilçede ilk olma özelliğine sahip olan Kültür Merkezinin faaliyete başlamasıyla birlikte; ilçede düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinliklere hız verdi. Bugüne kadar ilçede hiç olmayanları ya da az sayıda yapılan kültürel ve sanatsal programların; bugün ve bugünden sonra Erdemli’de sıklıkla yapılacağı bildirilirken; Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, amaçlarının Mersin başta olmak üzere tüm Türkiye’de Erdemli’yi kültür ve sanatın başkenti yapma arzusunda olduklarını belirtti. Bu doğrultuda çalışmaların sürdüğünü ifade eden Tollu, son olarak öğrencilere ve ailelerine karne hediyesi amaçlı Gökçe konserini düzenlediklerini kaydetti. Kültür merkezi gösteri salonunda gerçekleşen konserde salon sonuna kadar doldu.

TOLLU: HEPİMİZ KOCAMAN BİR ERDEMLİ AİLESİYİZ

Düzenledikleri bu konserin öğrenciler tarafından fazlasıyla hak edildiğini söyleyen Başkan Tollu, “istedik ki gençlerimizi coşkunun doruğuna çıkaralım. Siz bir dönem boyunca çalışarak bunu hak ettiniz. Bu mekânı şereflendiren tüm öğrencilerimize teşekkür ederim. Sizlere özel bir gün düşündük ve bu konseri hazırladık. Sizlerle beraber çok daha güzel yeniliklere imza atacağız. Hepimiz kocaman bir Erdemli ailesiyiz” dedi. 



ERDEMLİ’DE TÜRK BAYRAĞI ARMAĞAN GELENEĞİ ALKIŞ ALDI

Konserde, müzikler eşliğinde eğlenen öğrenciler keyifli dakikalar geçirirken, bu etkinliği düzenleyen Belediye Başkanı Tollu’ya teşekkür ettiklerini bildirdiler. Konser sonunda Erdemli Belediyesi’nin Türkiye’de ilk defa bir gelenek haline getirdiği sanatçılara Türk Bayrağı hediyesi, Başkan Tollu tarafın sanatçı Gökçe’ye takdim edilirken, ortaya çıkan tablo salonda çok büyük alkış aldı.

ERDEMLİ BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ ARALIYOR

Yetkililerden alınan bilgilere göre bundan sonrasında da kültürel ve sanatsal etkinliklerin devam edeceği kaydedildi. İlk olarak 5 Şubat 2016 Cuma akşamı, saat 19.00 Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahneleyeceği “Deli Dumrul” isimli tiyatro oyunun Gala gösterimi ile perdesini açacağı ve her Cuma aynı saate tiyatronun izleyicilerle buluşacağı öğrenildi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar