29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3677
EURO34.9763
ALTIN2325.0

Erdemli Belediyesi Sanat Atölyelerine Başvurular Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli Belediyesi Sanat Atölyelerine Başvurular Başladı
Abone ol
Erdemli Belediyesi sanat atölyelerine başvurular başladı.
Erdemli Belediyesi sanat atölyelerine başvurular başladı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu anlayış çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Belediye tarafından 2014 yılında başlatılan sanat atölyeleri hamlesi devam ediyor. 2016-2017 döneminde “daha fazla atölye daha fazla sanatçı” parolasıyla yola çıkan Erdemli Belediyesi atölye kayıtlarının başladığını duyurdu.

Birçok dalda açılan sanat atölyelerini Erdemli’nin sosyal, kültürel ve sanatsal açıdan kalkınması ve gelişmesi için açtıklarını belirten Tollu, Erdemli’nin gelişmesi için her türlü yeniliği ve ayrıntıyı inceleyerek faydalı bulduklarını hayata geçirdiklerini ifade etti.

Amaçlarının insanlara hizmet etmek olduğunu ifade eden Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “ Biz yaptığımız bütün hizmetleri büyük bir arzu ve heyecanla yapıyoruz.

Erdemli’yi her alanda kalkındırarak başarıya ulaştırabilmek için çalışıyoruz.

Kültür Merkezi Projemizin hayata geçmesiyle sanatsal ve kültürel hizmetlerimiz hız kazandı. Bu açılan atölyeler de bu planın bir parçasıdır. Şehrimizde yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesinin arttırılması adına projelerimizi uygulamaya devam ediyoruz.”

Açılan atölyelere ilginin çok fazla olduğunu ve bu anlamda Erdemli’den yeni sanatçı adaylarını keşfetmek istediklerini dile getiren Başkan Tollu, sözlerini ilgi gösteren vatandaşlara tebrik ve teşekkürlerini sunarak noktaladı.

Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre açılan atölyeler şöyle:
“Çağdaş Halk Dansları Topluluğu, Çağdaş Türk Müziği Topluluğu, Resim Atölyesi, Sinema Atölyesi, Şehir Tiyatrosu, Fotoğraf Atölyesi, Kukla-Karagöz Atölyesi, Yaratıcı Drama Atölyesi, Diksiyon, Çocuk Korosu.”

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar