19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5841
EURO34.7839
ALTIN2487.2

Erdemli Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor
Abone ol
Erdemli Belediyesi asfalt ekibi Merkez, Türbe, Alata ve Barbaros Mahallelerinden sonra şimdi de Yüksek Mahalle ve Adnan Menderes Mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Erdemli Belediyesi asfalt ekibi Merkez, Türbe, Alata ve Barbaros Mahallelerinden sonra şimdi de Yüksek Mahalle ve Adnan Menderes Mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Erdemli’de sıcak asfalt çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “vatandaşlarımızın içi rahat olsun verdiğimiz hizmet sözünden daha fazlasını yapacağız.

İlçemizde sorunsuz ve kaliteli bir yaşam sürdürülebilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.
 
Erdemli’nin her köşesinin Erdemli Belediyesinin asfalt hizmetleriyle örüldüğünü söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ekiplerin Erdemli’nin Merkez, Türbe, Alata ve Barbaros mahallelerinden sonra şimdi de Yüksek Mahalle ve Adnan Menderes Mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Kış girmeden plan dahilindeki tüm yolları asfaltlayacaklarını belirten Başkan Tollu,  çalışmalarını Yüksek Mahalle ve Adnan Menderes Mahallelerinde sürdürdüklerini dile getirdi.

Asfalt çalışmaları konusunda Belediye olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını vurgulayan Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Şu an Erdemli Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Bütün mahallelerimizi sıcak asfaltla tanıştırdık. Bu konuda son derece ciddi çalışıyoruz.

Erdemli sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere sıcak asfalt hizmetini götüreceğiz. Erdemli’nin yayla mahallelerinde asfaltlanmamış yol ve sokak bırakmayacağız.

Belediye olarak ilçemizin tüm yol ve asfalt ihtiyaçlarını tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz.

Vatandaşımız bu hizmetleri sonuna kadar hak ediyor, hayırlı uğurlu olsun.”

Erdemli’nin ferah, yaşanabilir ve gözde bir turizm ilçesi olması için kaliteli hizmetler ürettiklerinin altını çizen Tollu, Erdemli’yi başta yol olmak üzere her alanda geliştirerek bu hedeflerine ulaşacaklarını söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar