20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, HAYVAN SEVERLERİ PATİFEST’E BEKLİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, HAYVAN SEVERLERİ PATİFEST’E BEKLİYOR
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediyesi, hayvan severleri 5-6 Ekim’de Fenerbahçe Meydanı’nda yapılacak PatiFest’e davet ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hayvan severleri 5-6 Ekim’de Fenerbahçe Meydanı’nda yapılacak PatiFest’e davet ediyor.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yapılan festivalde, atölyeler, söyleşiler, gösteriler, yarışmalar, hayvan sahiplendirme etkinliği ve dolu dolu birçok içerik hayvan severleri bekliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 5-6 Ekim’de Fenerbahçe Meydanı’nda gerçekleşecek Evcil Hayvan ve Doğal Yaşam Festivali’ne (PatiFest) tüm havyan severleri davet ediyor.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yapılan festival evcil hayvanları, sokak hayvanlarını ve tüm hayvan severleri bir araya getirecek.



Atölyeler, söyleşiler, gösteriler, yarışmalar, hayvan sahiplendirme etkinlikleri ve dolu dolu birçok içerikle ücretsiz gerçekleşecek PatiFest, hayvan severlere eğlenceli bir hafta sonu yaşatacak.

5 Ekim’de PatiFest’in ilk patileri atılacak

PatiFest’in ilk günü olan 5 Ekim’de etkinlikler 12.00’de başlayıp, gün sonuna kadar devam edecek. 12.00-17.00 saatleri arasında yapılacak etkinlikler ise sırasıyla şöyle:

“Müzik, boyama duvarı, kedi evi boyama atölyesi, kuş yuvası boyama atölyesi, pet figürlü bez çanta atölyesi, DJ performansı, arama kurtarma köpeği gösterisi, sahiplendirme etkinliği, Uzman Psikolog İzzet Zülküf Çelik’in ‘Birlikte Yaşamak’ söyleşisi, caymaz yarışması, zumba gösterisi, Veteriner Hekim Cem Fırat’ın ‘Evcil Hayvanlarda Beslenme’ söyleşisi, Jason ve Mithril gösterisi.”

Festival açılışı saat 17.00’de

5 Ekim saat 17.00’de yapılacak festival açılışının ardından gün sonuna kadar narkotik köpeği gösterisi, Veteriner Hekim Mustafa Ersen Bebek’in “5199 Sayılı Hayvan Koruma Kanunu ve Sorumluluklarımız” söyleşisi, sahiplendirme etkinliği, Köpek Eğitmeni Ersen Akbaş’ın “Köpek Eğitimi” söyleşisi, Jonglör gösterisi, dans gösterisi etkinlikleri yapılacak. Etkinliğin ilk günü Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın saat 20.00’de vereceği konserle taçlanacak.

6 Ekim’de PatiFest yine dopdoplu

PatiFest’in ikinci günü olan 6 Ekim’de ise saat 12.00’de başlayacak olan etkinlikler, saat 19.00’da Kibrit Kutusu’nun muhteşem konseriyle sona erecek. Gün boyu yapılacak etkinlikler ise şöyle:

“Müzik, boyama duvarı, keçeden hayvan figürleri yapımı, kuş yuvası boyama, DJ performansı, sahiplendirme etkinliği, arama kurtarma köpeği gösterisi, narkotik köpeği gösterisi, caymaz yarışması, Av. Gözde Nur Ocak’ın ‘Türkiye’de Hayvanların Hukuksal Durumu’ söyleşisi, Jason ve Mithril gösterisi, zumba, Veteriner Hekim Burcu Kurt’un “Zoonoz Hastalıklar” söyleşisi, sahibine en çok benzeyen pet yarışması, caymaz yarışması finali ve illüzyon gösterisi.”

Program takvimini incelemek isteyen vatandaşlar Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından gün, saat ve etkinlik bilgisine detaylı ulaşabilecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar