29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3786
EURO35.0153
ALTIN2324.8

“Burası ‘Ali Kıran Baş Kesen’ Düzeni Değil”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Burası ‘Ali Kıran Baş Kesen’ Düzeni Değil”
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştığı borç tutarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.  

Mersin Büyükşehir Belediye BaşkanıVahap Seçer, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştığı borç tutarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.  

Herhangi bir usulsüzlüğün ve yanlışın tespit edildiği anda hukuki süreci başlatacaklarını ifade eden Başkan Seçer, “Bir durun! Bakıyoruz neler olmuş, neler bitmiş? Burası ‘Ali kıran baş kesen’ düzeni değil. Hukuk var, devlet var, yargı var. Gideriz yargıya” diye konuştu.

“Yanlış Varsa Hukuki Süreci Hemen Başlatırım”

Göreve başlar başlamaz gelir ve gider durumu ile ilgili hesapları inceleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, devraldığı Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut ekonomik yapısı ile ilgili bilgileri, düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna açıklamıştı. Büyükşehir Belediyesi’nin mevcutta 2 milyar 40 milyon 108 bin lira borcu olduğunu aktaran Başkan Seçer, neden teftiş istenmediği ile ilgili soruya açıklık getirdi.

Belediye hesapları ile ilgili incelemelerin devam ettiğini ve ortada bir yanlış varsa ve bu yanlış kim tarafından yapıldıysa bedelinin de mutlaka ödetileceğini ifade eden Başkan Seçer, teftiş sürecine ilişkin olarak da “Beni eleştiriyorlar ‘Geldi, teftiş istemedi’ diyorlar. Biz ne dedik? ‘Devr-i sabık yaratmayacağız’ dedik. Biz kimseyle rövanş içine girmeyeceğiz. Bir durun! Bakıyoruz neler olmuş, neler bitmiş? İki kişi beni tahrik etti diye bağırıp çağıramam ben. Burada bu var, şurada şu var diyemem. Allah akıl vermiş fikir vermiş, kadro vermiş. Kardeşim burada hata var, bir bakın bakalım ben mi yanılıyorum yoksa önceki yönetimi mi yanıltmışlar? Yanıltmışlarsa hemen hukuki süreci başlatıyorum. Burası ‘Ali kıran baş kesen’ düzeni değil. Hukuk var, devlet var, yargı var. Gideriz yargıya bürokratsa sıkıntı yaratan ya da yüklenici firmaysa onun hakkında gereğini yaparız ve bedeli ödenir” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar