23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5767
EURO34.9159
ALTIN2439.5

Burak Törün Gazetecilerle Erdemli'de Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Burak Törün Gazetecilerle Erdemli'de Buluştu
Abone ol
Mersin’in Erdemli Belediyesince bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kızkalesi Yerel Medya Günleri (II) etkinliği, geçtiğimiz hafta sonu Kızkalesi’nde düzenlendi.
Mersin’in Erdemli Belediyesince bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kızkalesi Yerel Medya Günleri (II) etkinliği, geçtiğimiz hafta sonu Kızkalesi’nde düzenlendi.

Etkinliklerde CNN TÜRK haber spikeri Burak Törün de yerel gazetecilerle buluşarak programlara katıldı.

İlki geçtiğimiz yıl yapılan Kızkalesi Yerel Medya günleri (II) etkinliği Mersin Erdemli’ye bağlı Kızkalesi’nde düzenlenen büyük bir organizasyonla kapılarını bölge gazetecilerine açtı. Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kilis ve Kahramanmaraşlı gazetecilerin bir araya geldiği projeye CNN TÜRK haber kanalının ünlü sunucusu Burak Törün de katılarak destek verdi.

Erdemli Belediyesince proje çerçevesinde düzenlenen etkinliklerin bir bölümünde ünlü haber sunucusu Burak Törün bir söyleşi gerçekleştirildi. Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşide Törün, sunumuyla yerel basının sorunları, ulusal basının yerel basına bakış açısı konularında katılımcılara önemli mesajlar verdi.

Gazetecilerden gelen soruları da tek tek cevaplayan Törün ile gazeteciler arasındaki iletişim keyifli anların yaşanmasına sahne oldu. Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu özellikle de bu zorluğun yerelde daha fazla hissedildiğinin altını çizen Törün, bu konuya çözüm arayı olarak iyi bir örnek şeklinde ortaya konan Kızkalesi Yerel Medya Günleri etkinliklerinden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti.



3 gün süren etkinlikler kapsamında düzenlenen yerel medya ödüllerinde ise ünlü sunucu Törün’e Erdemli Belediyesi Onur ödülü verildi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun elinden aldığı ödülden sonra konuşan Törün, bu ödülün son derece anlamlı olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Bu tür etkinliklerin basın sorunlarının çözümüne katkılar sunduğunu kaydeden Törün, bu yüzden bu projeyi desteklemek amacıyla geldiğini ve katkı sunduğunu vurguladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Burak Törün’ün kente gelmesinin çok önemli olduğunu, şehrin tanıtımına ve basın mensuplarıyla buluşarak özellikle de yerel basının sorunlarına çözüm noktasında destek olmasına çok büyük faydalar sağladığını kaydederek Törün’e teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar