29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3746
EURO34.9687
ALTIN2325.5

Başkan Tollu'ya Bir Ödül de Kamu Der'den

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Tollu'ya Bir Ödül de Kamu Der'den
Abone ol
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ödüle doymuyor.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ödüle doymuyor.

Başkan Tollu son olarak Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneğinin En Başarılı İlçe Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

Kendileri için en güzel ödülün insanların hizmetkârı olmak olduğuna dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Aldığımız tüm ödülleri Erdemli adına ve Erdemli’nin hizmetkârları olarak alıyoruz” dedi.
 
Kısa adı KAMU-DER olan Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından bu yıl 9. kez yapılan ve Türkiye’nin en başarılı bakan, milletvekili, belediye başkanı, genel müdürü, daire başkanı, iş adamı, iş kadını, öğretmen, tıp dünyasının eni, Tv kanalı ve yılın gazetecisinin ödüllerini aldığı ödül töreninde En İyi İlçe Belediye Başkanı Ödülüne layık görülen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya ödülünü Malatya Battal Gazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan verdi.

Ödül töreninde bir teşekkür konuşması yapan Başkan Tollu, “Mersin’in en güzide, en önemli, en nitelikli ve coğrafi konum olarak en büyük ilçesi olan Erdemli adına bu ödülü bize layık görenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Erdemli’nin nüfus itibariyle Mersin’in en hızlı gelişen ilçesi olduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, 135 bin olan ilçe nüfusunun yaz aylarında üç dört katı arttığını belirtti.

Belediyecilikte en önemli ödülün vatandaşların hayır duasını almak olduğunu vurgulayan Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaşadığımız kentte insanlarımızın yaşam kalitesinin arttırılması ve insanlarımızın hayat standardının yükseltilmesi adına sunduğumuz hizmetlerin en büyük ödül olduğunu düşünüyorum.

İnsanlarımızı siyasi anlamda, sosyal statü anlamında ötekileştirmeden insanları, Peygamber Efendimizin de buyurduğu gibi Cenabı Hakkın yarattığı en değerli varlık olarak görüyor ve bu en değerli varlığın hizmetkârı olmaktan büyük gurur ve onur duyuyoruz.”

Başkan Tollu sözlerini, “Vatanını, bayrağını ve milletini seven insanların yaşadığı, böylesine huzurlu ve mutlu bir kentin hizmetkârı olarak sizleri Erdemli’ye davet ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sonlandırdı.

Programda CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar da ödüle layık görüldü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar