28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3274
EURO35.1256
ALTIN2295.7

Başkan Tollu Kumkuyu'da Vatandaşlarla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Tollu Kumkuyu'da Vatandaşlarla Buluştu
Abone ol
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kumkuyu Mahallesinde bulunan karavan alanını gezerek vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntı ve sorunlarını dinledi.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kumkuyu Mahallesinde bulunan karavan alanını gezerek vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Erdemli Belediyesi hizmetlerinin kalitesinin arttırılması için sorunları yerinde tespit ettiklerini dile getiren Başkan Tollu, “bu tür ziyaretlerle hem sorunları yerinde tespit ediyoruz hem de kalitenin arttırılması konusunda atılacak adımlarda turizm işletmecilerinin ve bizzat buraları kullanan turist ve vatandaşlarımızın görüşlerini alarak en doğruyu, en mükemmeli bulmaya çalışıyoruz. Her şey kaliteli bir turizm şehri oluşturabilmek için” dedi.

Kumkuyu sahilinde karavan alanında vatandaşlarla sohbet eden ve sorunları birinci ağızdan dinleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilgili birimlere anında talimat vererek sorunların çözülmesini sağladı.



Yapılan tüm çalışmaların Erdemli’nin kaliteli bir turizm şehri olması adına yapıldığına dikkat çeken Başkan Tollu, “bizim hizmet anlayışımız vatandaş odaklı bir hizmet anlayışıdır. Tüm yapılan hizmetlerimiz vatandaşın hayatını müreffeh bir ortamda geçirmesi içindir. Bu amaçla zaman zaman vatandaşımızın memnuniyet derecesini ölçmek adına vatandaşımızın ayağına gelerek dertlerini, sıkıntılarını ve belediyeden isteklerini dinliyor, bu konuda acil çözümler üretiyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Yasasının hayata geçmesiyle birlikte sahil mahallerinde istişare toplantıları düzenlediklerini belirten Tollu, turizm konusunda atılacak adımlarda turizm işletmecilerinin görüşlerinin alınarak ortak akılla hareket edilmesinin amaçlandığını söyledi.

Erdemli’ye yapılacak olan hizmetlerin siyasi münazaralardan uzak tutularak yapılması gerektiğini vurgulayan Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:
“Erdemli’de turizmden söz edilince, ilk akla gelen yerler sahil mahallelerimizdir. Sahil mahallelerimiz coğrafi konum itibariyle doğal bir turizm potansiyeline sahip, biz bu potansiyeli en mükemmel bir şekilde değerlendirip Erdemli’yi turizmin gözbebeği haline getireceğiz. İnşallah sizlerin desteğiyle bu potansiyeli de kullanarak Erdemli’yi turizmde bir numara yapacağız.”

Başkan Tollu’nun ziyaretinden duydukları ifade eden vatandaşlar, yapılan ve yapılması planlanan hizmetler için teşekkür ederek karşılaştıkları sıkıntı ve sorunları ilettiler.

Beraberindeki birim amirlerine sorunların kısa zamanda çözüme kavuşturulması için talimatlar veren Tollu, yakın zamanda karavan alanına peyzaj düzenlemesi yapılacağını belirterek büyük bir park yapılacağını da müjdeledi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar