19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5993
EURO34.8018
ALTIN2506.3

BAŞKAN SEÇER, KİTAP FUARI’NDA YAZARLARLA BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN SEÇER, KİTAP FUARI’NDA YAZARLARLA BULUŞTU
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 5. Mersin CNR Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 5. Mersin CNR Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol’un imza ve söyleşi gününe katılan Seçer, fuarda kitaplarını imzalayan Fikri Sağlar, Saygı Öztürk, Mustafa Balbay ve Serhan Asker’in stantlarını da ziyaret ederek kitaplarından aldı, yazarlarla sohbet etti.

Fuara gelen vatandaşlar, Başkan Seçer’e yoğun ilgi gösterdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu akşam sona erecek olan 5. Mersin CNR Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.

Başkan Seçer, fuar ziyaretine, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol’un son kitabı “İsimsiz Bebek” için düzenlenen söyleşi ve imza etkinliğine katılarak başladı.

Hamit İzol’un imzalı bir kitabını alan Seçer, “Hamit İzol iyi yetişmiş bir kardeşimiz, bir Türkiyeli. Toplumun belli bir noktaya gelmesi için çalışan bir gönüllü. Mersin’i, Türkiye’yi, insanlığı ilgilendiren her konuda Hamit İzol’u görmek mümkün. Başarılarının devamını diliyorum. Bu sevgi, bu heyecan devam etsin bizler de sizin bu azminizden, çalışmalarınızdan faydalanalım” dedi.

Başkan Seçer, daha sonra eski bakanlardan Fikri Sağlar ile gazeteciler Saygı Öztürk, Mustafa Balbay ve Serhan Asker’in imza stantlarını ziyaret ederek, hem kitap imzalattı hem sohbet etti. Seçer, Mersinli yazarlar Ahmet Eroğlu ile Çetin Oranlı’nın stantlarını da ziyaret etti.

Fuarda Seçer’e ilgi yoğun

Başkan Seçer, fuarda vatandaşların ilgi odağı oldu. Stantlar arasında gezerken yayınevleri çalışanlarıyla ve vatandaşlarla selamlaşan Seçer, sık sık fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarca durduruldu. Seçer, fotoğraf çektirmek isteyen her vatandaşın isteğini yerine getirdi.

Başkan Seçer, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) standını da ziyaret ederek, MESİAD Başkanı Hasan Engin ve yöneticilerle sohbet etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar