29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

Türk Müziği yarışması sonuçlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Müziği yarışması sonuçlandı
Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir gelenek haline getirilen Kültür ve Sanat Yarışmalarında 'Sahne Sırası Sende' isimli Türk Müziği yarışmasının Osmaniye İl Birincileri belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir gelenek haline getirilen Kültür ve Sanat Yarışmalarında 'Sahne Sırası Sende' isimli Türk Müziği yarışmasının Osmaniye İl Birincileri belli oldu.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi  tarafından bu yıl dördüncüsü  düzenlenen  yarışmada; her yıl olduğu gibi belirlenen kategorilerde genç yetenekler sahne alarak yarıştılar.

Osmaniye’deki “Sahne sırası sen de” Türk Müziği Yarışmasına katılan yarışmacılar arasında seçici kurulun değerlendirmesi neticesinde sonuçlar da belli oldu.

Yarışma sonunda; 18-23 yaş arası solo kız ses kategorisinde Merve Biçe, 18-23 arası solo erkek ses kategorisinde Derviş Avcı, 24-29 yaş arası solo kız ses kategorisinde Sümeyye Yaşar, 24-29 yaş arası solo erkek ses kategorisinde Gökhan Yücesoy birinci oldu.

18-29 yaş arası özgün yorumlamada ise Cebelibereket grubu birinci oldu.

İl birincilerinin “Sahne sırası sende” Türk Müziği yarışması Akdeniz Bölge Birinciliğinde Osmaniye ilini temsil edecekleri kaydedildi.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri yetkilileri yarışma sonunda yaptıkları açıklamada; “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz yarışmamızda; her yıl olduğu gibi bu yılda bizleri yalnız bırakmayan değerli jüri üyelerimize, heyecanlarını en kalbi duygularımızla paylaştığımız sevgili yarışmacılarımıza ve tüm yetenek, enerji ve sanat ruhunu bizimle paylaşan çok kıymetli saz heyetimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

'Sahne Sırası Sen de' Türk Müziği Yarışması Akdeniz Bölge Birinciliğinde Osmaniye'mizi temsil edecek olan gençlerimize başarılar dileriz.”diye konuştu.

Yarışma neticesinde 24-29 yaş arası solo kız ses kategorisinde birinci olan ve Radyo Gönül FM’de görev yapmakta olan Sümeyye Yaşar; “Benim için yarışmak değil, yeteneğimi ortaya çıkarmak önemliydi.

Tüm yarışmacı arkadaşlarımı cesaretlerinden dolayı kutluyor, başka yarışmalarda da başarılar diliyorum.

Bundan sonrası Akdeniz Bölge birinciliğine kendimi hedeflemiş bulunuyorum.

Osmaniyem adına bölge yarışmasında da gereken mücadeleyi vererek, Türkiye finallerine katılmak ve Osmaniye’mizin adını duyurmak istiyorum”dedi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar