28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3302
EURO35.0914
ALTIN2298.0

Tuğçe Kandemir En Yeni Şarkısı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tuğçe Kandemir En Yeni Şarkısı?
Abone ol
Mersin’li güzel yorumcu Tuğçe Kandemir, yakın zamanda en çok dinlenen şarkıcılar arasında yer alıyor.

Mersin’li güzel yorumcu Tuğçe Kandemir, yakın zamanda en çok dinlenen şarkıcılar arasında yer alıyor. Henüz 23 yaşında olmasına rağmen oldukça geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Kandemir; nitelikli bir ses olarak dinleyicisinin karşısına çıkıyor. Günümüzde kadar geçen süreçte pek çok şarkısı bulunan Tuğçe Kandemir, en çok Bu Benim Öyküm şarkısıyla ön plana çıkıyor. Çünkü bu şarkı onun ünlü olmasında oldukça etkileyici olan bir şarkı olarak karşımıza çıkıyor.

Tuğçe Kandemir günümüze kadar geçen süreçte İçimdeki Sen, Aşkın’ın Şarkıları, Yanlış ve Bu Benim Öyküm şarkılarıyla dinleyicinin karşısına çıkmış bulunuyor. Bu şarkılar arasından en çok ses getiren şarkısı ise Bu Benim Öyküm, şarkısı olduğu biliniyor. Özellikle duygusal motifli bir şarkı olarak karşımıza çıkan bu şarkı; kısa süre içerisinde geniş bir kesime hitap etmeyi de başarıyor. Tuğçe Kandemir en yeni şarkısı ise Kurban Olduğum şarkısı olarak karşımıza çıkıyor!

Tuğçe Kandemir Kurban Olduğum

Nereye baksam gözlerim seni arıyor sözleriyle başlayan Kurban Olduğum şarkısı oldukça duygusal bir parça olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Bu güzel parçanın seslendirmesini mükemmel bir şekilde yapmayı başaran Tuğçe Kandemir Kurban Olduğum şarkısıyla adeta bütünleşiyor. Bu güzel şarkının söz ve müziğinin Selahattin Sarıkaya’ya ait olduğu biliniyor. Şarkıda kemanda ise Hüseyin Kemancı yer alıyor. Şarkının klip yönetiminde Emrah Çevik yer alıyor. Elbette ki bu başarılı şarkının prodüksiyonun da Plus&Minus Studios yer alıyor.

Mp3 Medya Nedir?

Son zamanlarda Mp3 medya nedir? Bu tür platformlar ne işe yarar? Gibi soruların sayısında ciddi oranda bir artış yaşanılıyor. Esasında bu durum internet üzerinden Mp3 dinlemek konusunda hizmet sunan site sayısının fazla olmasından da kaynaklanıyor.

Dijital dünyada müzik dinlemek her zaman eğlenceli bir faaliyet olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle dijital dünyada müzik dinleme ayrıcalığı beraberinde çok sayıda önemli kazanımı da getiriyor. Bu noktada şayet profesyonel bir platformu tercih edecek olursanız; tam anlamıyla keyifli bir şekilde de müzik dinlemiş olursunuz. Bu doğrultuda https://mp3medya.com/ sayfası takipçilerine mükemmel seçenekleri de sunuyor.
https://mp3medya.com/


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar