18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5406
EURO34.7753
ALTIN2488.8

“Şiirini al da gel” Kent Müzesi’ne renk katıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Şiirini al da gel” Kent Müzesi’ne renk katıyor
Abone ol
Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından her ayın son Cumartesi günü düzenlediği “Şiirini al da gel” programı aralıksız olarak devam ediyor.

OsmaniyeOzanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından her ayın son Cumartesi günü düzenlediği “Şiirini al da gel” programı aralıksız olarak devam ediyor.

Osmaniye Belediyesi Kent müzesi (Şor odası)’nda her ayın son Cumartesi günü saat:13.30’da başlayan programın 32.’ncisi de coşkulu şekilde gerçekleşti.

Dernek Genel Sekreteri Hatice Bahar, şiirini okuyarak programın açılışını yaptı.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak programda yaptığı konuşmasında, 32 aydır aralıksız olarak düzenlenen “Şiirini al da gel” programına bu güne kadar çok sayıda ozan ve şairin, Osmaniye dışındaki diğer illerden de katılımcılarla gerçekleştirildiğini söyledi.

Dernek Başkanı Bardak konuşmasının devamında; "Bu program dahil olmak üzere, bundan sonraki programları dernek yöneticilerimizden biri o programın yürütücülük görevini yapacaktır. Programın baştan sona yapılmasında, organizasyonu ile nasıl yapılacağını yine program yürütücüsü arkadaşımızın kendi yöntemleri ile gerçekleşecektir. Bugünkü program Dernek Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı İzzettin Kanat yönetiminde yapılacaktır. Bundan sonraki ayda ise yine Dernek yönetim kurulumuzdan bir başka arkadaşımız üstlenecektir. Paylaşım, birliktelik ve TEK adamlılık olmadan etkinliklerimizi paylaşarak yürüteceğiz. Arkadaşımıza kolaylıklar ve başarılar diliyor, teşekkür ediyorum" diyerek mikrofonu Başkan Yardımcısı İzzettin Kanat'a verdi.

Program yürütücüsü İzzettin Kanat, katılımcılara programa katılımlarından dolayı teşekkür ettikten sonra, etkinlikte türkü ve şiirleriyle katılım gösterecek olan isimleri okudu.

Ozan Maranlı (İbrahim Karagülle)’nin bağlaması eşliğinde türküleri yorumlaması ile etkinlik başladı. İlerleyen dakikalar içerisinde; Ozan Duranoğlu (Mahmut Eynallı), Osman Körkü bağlaması ile türkülerini yorumlarken, Ozan Duranoğlu’nun bağlaması eşliğinde; Nursel Seçer, Ali Şimşeksoy ve Zekeriya Gözübenlik türkülerini yorumladılar.

Programda; Hatice Bahar, Elife Ergan, Ahmet Demir, Selahattin Ölmez, Mustafa Yeydem, Nursel Seçer, Ali Görmüş, Kamil Yanar, İbrahim Şadi Çenet ve İzzettin Kanat şiirlerini okudu. OŞYAD BASIN( Kendi imzanızı da kullanabilirsiniz)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar