25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5278
EURO34.981
ALTIN2425.0

Park 328 AVM'de Muhteşem Konser!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Park 328 AVM'de Muhteşem Konser!
Abone ol
Sevilen sanatçı Oğuzhan Koç, Osmaniye Park 328 AVM’nin daveti üzerine kentimize gelerek verdiği konserle sevenlerini coşturdu.

Sevilen sanatçı Oğuzhan Koç, OsmaniyePark 328 AVM’nin daveti üzerine kentimize gelerek verdiği konserle sevenlerini coşturdu.

Park 328 AVM’de binlerce seveni tarafından alkışlarla sahneye çıkan Oğuzhan Koç, şarkıları ile izleyenleri büyüledi.

Park 328 AMV Müdürü Mustafa Yalçın, Osmaniyelilere kültür ve sanatsal etkinlikler yaşatmayı görev bildiklerini belirterek; “ Bu kentte kazandıklarımızı, yine bu kentin insanlarına kültür ve sanatsal etkinliklerle geri dönüşümünü sağlamak istiyoruz.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bundan sonrasında da sevilen sanatçıları AVM’de buluşturarak, halkımıza ücretsiz konserlerimizi sürdüreceğiz.”dedi.

Saat:16.00’da Park 328 AVM ikinci katta başlayan konser sırasında yoğun izdiham yaşanırken, sanatçı Oğuzhan Koç, sevenleri tarafından ilgiyle izlendi.

OĞUZHAN KOÇ KİMDİR?

Erzincan’in Refahiye ilçesinde 1985 yılında doğan Oğuzhan Koç, 8 yaşında Bursa Devlet Konservatuarı hocalarından müzik eğitimi almaya başladı ve 16 yaşına kadar devam etti.

Lise yıllarında grubu ile birlikte Üniversite şenliklerinde konserler verdi. Ortaokul ve Lisede amatör olarak tiyatro ile ilgilendi.

2007 yılında  BKM Atölye Oyuncuları arasına katıldı. 2009 yılında Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı Neşeli Hayat filminde oynadı. "Çok Güzel Hareketler Bunlar" komedi programında oynadı. Oğuzhan Koç, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" isimli komedi programında sergilediği oyunculuk performansına müzik yeteneğini de ekleyerek kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Oğuzhan Koç, şarkıcı Ferhat Göçer'e söz ve müziği kendisine ait olan "Gül ki Sevgilim" adlı şarkıyı vermiştir. 2009 yılındaki Gülben Ergen'in "Uzun Yol Şarkıları" albümündeki "Giden Günlerim Oldu" şarkısı da Oğuzhan Koç'a aittir.











 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar