28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3151
EURO35.1355
ALTIN2278.6

"ÇOCUKLAR İÇİN BİR KİTAPTA SENDEN OLSUN"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"ÇOCUKLAR İÇİN BİR KİTAPTA SENDEN OLSUN"
Abone ol
Şanlıurfa'da Mersavi Aşireti Derneği sosyal alanlarda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Şanlıurfa'da Mersavi Aşireti Derneği sosyal alanlarda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Daha önce yaptıkları çalışmalarla takdir toplayan dernek Başkanı Abdulkadir Şanlı ve yönetimi şimdi de kuran kursları, geçiş sınavlarına hazırlanan öğrencilere ve köy okullarındaki öğrenciler için harekete geçti. 

Söz konusu alanlarda atıl halde bulunan kütüphane ve kitaplıklardan dolayı öğrencilerin geleceklerini temin altına almak isteyen Mersavi Aşireti Derneği, kitap toplama kampanyası başlattı. 

Bir ay sürecek olan kampanyaya dernek Başkanı Abdulkadir Şanlı, Şanlıurfalılardan destek istedi.



Başlattığı kampanya üzerine açıklama yapan Mersavi Aşireti Dernek Başkanı Abdulkadir Şanlı şu ifadelere yer verdi; “Her ne kadar gelişiyoruz desek de bazı noktalarda geri kalıyoruz.

Şanlıurfa’da kitap okuma alışkanlığını arttırmak ve kitap eksikliğinin yaşandığı alanlarda kitap bağışlarında bulunmak amacıyla “Kitap Buluştursun Bizi” sloganıyla Şanlıurfa’da geçiş sınavlarına hazırlanan maddi zorluk çeken öğrencilerimize yönelik ders kitapları ve test yardımı, Cami ve Kuran Kurslarımızda eksikliği olan İslami kitaplar ve kırsalda bulunan köy okullarımızın kütüphane ve kitap eksikliğini gidermek için kitap toplama kampanyası başlattık.

Şuana kadar kampanyamız hakkında güzel geri dönüşümlerin olduğu bilgisini aldık.

Bazı iyiliksever vatandaşlarımız tarafından kitaplarımız gelmeye başladı. Kampanyaya Perşembe günü başlıyor ve bir ay sürecek 31 Ekim’de kampanyaya son vereceğiz. Bu konuda vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz.

Bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Kitap toplama kampanyasında bize destek olmak isteyen vatandaşlarımız bizimle irtibata geçsinler telefon aracılığıyla ya da kitap toplama noktalarımıza giderek destekte bulunabilirler.” Dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar