20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

ASO etkinlikleri sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASO etkinlikleri sona erdi
Abone ol
Akdeniz Sanat Oluşumu (ASO) tarafından  gerçekleştirilen “4.Uluslararası Akdeniz kentleri kültür ve sanat etkinlikleri”  müzik ve şiir dinletisi ile sona erdi.

Akdeniz Sanat Oluşumu (ASO) tarafından  gerçekleştirilen “4.Uluslararası Akdeniz kentleri kültür ve sanat etkinlikleri”  müzik ve şiir dinletisi ile sona erdi.

Osmaniye, Adana, Antakya, İskenderun, Mersin, Tarsus, Antalya, Fethiye, Demre ve Kaş yerleşim birimlerindeki kültür ve sanat derneklerinden oluşan ASO’un 4. etkinliklerinin açılış programı Osmaniye’de OŞYAD’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Etkinliklerin açılış programı Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde 8 Mayıs Çarşamba günü saat:14.30’da paydaş dernek yöneticileri, kamu kurumları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşların katılımı ile başladı.

Etkinliklerin ikinci günü, eş zamanlı olarak diğer il ve ilçelerle çeşitli programlar gerçekleştirildi.

Osmaniye’deki etkinliklerin ikinci günü Belediye Kent Müzesi önünde gerçekleşti.

OsmaniyeOzanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD)’ın il temsilciliğini yürüttüğü “4. ASO, Kültür ve sanat buluşması etkinlikleri” Dernek Başkanı ve İl Temsilcisi Mustafa Bardak’ın açış konuşması ile başladı.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak konuşmasında; bir gün önceki açılış programından ve gerçekleşen etkinliklerden sözederek; “Bu etkinliğin Osmaniye ilimizdeki bir programla açılış yapmış olması bizleri kentimiz adına gururlandırmıştır.

Böylesi bir etkinliğin gerçekleştirilmesinde her zaman özveri ile çalışan derneğimiz yönetimine ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bizim amacımız; kentimizdeki kültür ve sanat insanlarına söz hakkı vermek ve onları kamuoyu ile tanıştırmaktır.

Sevgi ve saygı kapsamında kapılarımız ve etkinliklerimiz; dernek üyelerimiz olmayan kişilere bile açıktır. Bu kenti kültür ve sanat alanında geliştirmek için uğraş veren her bireyin yanındayız ve destekçisi olacağız!”diye konuştu.

Etkinlikler; Ozan Duranoğlu (Mahmut Eynallı)’nın bağlaması eşliğinde, Sevgi  Samur Sesli’nin türkülerini yorumlaması ile başladı. 

Program kapsamında; Ramazan Çulcu, Nurdoğan Çolakkadı ve Ozan Duranoğlu (Mahmut Eynallı) bağlaması ile türkülerini seslendirdiler.

Program içerisinde; Ahmet İpek, Ahmet Demir, Cemile Daşgın, Selahattin Ölmez, Şükran Güneş (Antalya), Melek Avcı Coşkun, Seyfi Metin, İzzettin Kanat, Nilüfer Kutluer, Mustafa Yeydem, M. Ünal Besen, Gamze Demircan ve Ali Köşker okudukları şiirleriyle duygulu anlar yaşattılar.

Etkinlikler kapsamında, 22. Ekmek Ödüllü Şiir Yarışması törenine katılamayan, Antalya ilinden gelen Şükran Güneş’e ödülü program içerisinde dernek başkanı Mustafa Bardak tarafından takdim edilirken, Güneş ise programda dereceye giren şiirini okudu.

Etkinliklerin son gününde, ASO etkinliklerine katkıda bulunanlar için düzenlenen “Teşekkür Belgesi” ASO İl Temsilcisi ve OŞYAD Başkanı ile ile Dönem Sözcüsü F. Saadet Birim imzaları ile takdim edildi.  

Etkinlikler toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar