25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4809
EURO34.9873
ALTIN2436.1

Kahraman 6. Kitabını okurları ile buluşturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahraman 6. Kitabını okurları ile buluşturdu
Abone ol
Osmaniyeli Şair ve Yazar Hilal Kahraman, okurlarının sabırla beklediği 6. Kitabı olan” Kocamı ben doğurdum” için imza günü düzenledi.

Osmaniyeli Şair ve Yazar Hilal Kahraman, okurlarının sabırla beklediği 6. Kitabı olan” Kocamı ben doğurdum” için imza günü düzenledi.

Şair ve Yazar Hilal Kahraman yeni kitabının tanıtımı ve imza günü için, Raufbey Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Tesadüf kafe’de program düzenledi.

İlk şiir kitabı “Bir kadının mektupları” ismi ile 2017 yılında okur karşısına çıkan Kahraman, bu kitabının ikinci baskısını yaptırdıktan sonra yeni kitapları ile Osmaniye dışında değişik illerdeki Kitap fuarlarına katılarak kendini tanıtmaya başladı.

İlk kitabının ikinci baskısını yaptırması nedeniyle MÜZSAN Genel merkezi tarafından, “Yılın en iyi çıkış yapan” plaketi ile ödüllendirilen Hilal Kahraman, “Kadın Araftaysa” şiir kitabının ardından, “Sahibini bekleyen Kitap” öykü kitabı, “Ekmek kokan sevdalar” nostaljik hikayeler, “Şair çocuk” öyküler kitaplarını yayınlayarak bu kitapları ile de çeşitli plaketler alan yazar oldu.

Şair ve Yazar Hilal Kahraman “Kocamı ben doğurdum” isimli 6. Kitabını da okurları ile buluştururken, Osmaniyeli kadın yazar olarak kentini il dışında tanıtmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Kahraman’ın yeni çıkan kişisel toplum temalı kitabı için 5 saat süren imza gününe okurlarının yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Osmaniye 21. Dönem Milletvekili Mehmet Kundakçı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun başta olmak üzere, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Samaras, Kamu kurum Müdürleri, STK ve Siyasi Parti temsilcileri ile kitapseverlerin katıldığı “imza günü” geç saatlere kadar devam etti.

Kitabının tanıtımı ve imza gününde konuşan Şair-Yazar Hilal Kahraman, yeni çıkan “Kocamı Ben doğurdum” kitabının 6. Kitabı olduğunu anımsatarak, içeriği ile ilgili kısa bilgilendirme de bulundu.

Kitabının 4 ayrı bölümden oluştuğunu vurgulayan Kahraman, “kadın ile erkek eşitliği” sözünde, “Feminist” olmadığını, her iki cinsin de bir elmanın birer yarısı olarak bütünlüğünü savunduğunu vurguladı.

Kahraman, Okuyucu ile buluşma anlamında son kitabını iddialı, uzun uğraşlar ile araştırmalar neticesinde yazdığını ve kendini aştığını söyledi.

Kitabı baskıdan çıkmadan önce, sosyal medya üzerindeki tanıtımlarında yoğun ilgi gördüğünü anımsatan Kahraman, duyduğu mutluluğu anlatırken, kitabının yayınlanmasında ve tanıtılmasında kendisine destek verenlere de teşekkür etti.

Kahraman kitap tanıtım ve imza gününde yaptığı konuşmasında; “Osmaniyeli bir kadın şair-yazar olmaktan gurur duymaktayım. Memleketimi gittiğim her ildeki etkinlik veya Kitap fuarlarında gururla temsil ediyorum. Osmaniye’m adına kültür elçiliği görevini yürütüyorum.

Bu kitabımın okurları ile buluşması noktasında; sponsorluk yapan Gümüşer Gayrimenkul Danışmanlık işletmecisi Tuncay Gümüşer’e, Kitabımın kapak fotoğrafında görüntü veren; Genel Cerrahi uzmanı Yardımcı Dr. Hüseyin Kayaoğlu, Av. Erdal Köylüoğlu, Kapak fotoğrafını çeken Yağmur Güçlü, mekanın çekimlerine izin veren Osmaniye’deki bir Özel Hastane yöneticileri Mehmet ve Ali Daşçı’ya, imza günü için salonunu açın Tesadüf kafeye, destek veren dostlarıma ve imza günüme gelenlere teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Kahraman, yaptığı konuşmanın ardından, kendisine destek veren ve katkıda bulunanlara kendi fotoğraflarından yapılan çerçeve ile Atatürk portresi bulunan plaketler takdim etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 21 Dönem Milletvekili Mehmet Kundakçı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, MÜZSAN Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Onurlu ve OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak’a plaketler verildi.

Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, burada yaptığı konuşmasında; “Osmaniye Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak Hilal Kahraman’a tam destek veriyoruz”diye konuştu.

Kitap tanıtım ve imza günü programının akşam saatlerindeki bölümünde ise; Osmaniye Tanıtım Derneği Başkanı Kerim Çakmak adına, Süleyman Özer tarafından, Başarılı çalışmalarından dolayı Şair-Yazar Hilal Kahraman’a teşekkür plaketi takdim edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar