28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3177
EURO35.1247
ALTIN2293.4

Vodafone, Faturasını Aşan Tüketicinin Cebini Koruyacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vodafone, Faturasını Aşan Tüketicinin Cebini Koruyacak
Abone ol
Vodafone, yenilikçi kampanyalarla müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Vodafone, yenilikçi kampanyalarla müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Vodafone’un en yeni kampanyası “Aşım Telafisi” ile son 2 ayda en az 1 kere aşım yapan faturalı Vodafone müşterilerine 50 TL’ye kadar aşım ücreti iade edilecek.

“Dijitalleşmenin öncü operatörü” olma vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, yenilikçi kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Son 2 ayda en az 1 kere sadece yurtiçi internet, ses ve SMS kullanımlarında aşım yapan faturalı Vodafone abonelerinin yararlanabildiği “Aşım Telafisi” kampanyası kapsamında müşteriler, kendilerine önerilecek en uygun tarife, ek paket veya kampanya teklifini kabul ettikleri takdirde 50 TL’ye kadar aşım ücreti iadesi alabilecek.

Vodafone Yanımda üzerinden teklif yapılacak

Vodafone’un aşım ücreti iadesine yönelik teklifi, müşteriye, aşım yapıldıktan sonraki ayda Vodafone Yanımda uygulamasının “Bana ne var” sekmesi üzerinden iletilecek. Müşteri, kampanyadan yararlanmak isterse, aynı sekme üzerinden onay verebilecek. Vodafone’lular, kampanyadan yılda iki kez yararlanabilecek.

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak, müşteri odaklı yaklaşımımızla yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, fatura aşımı yaşayan tüketiciler için ‘Vodafone’da aşıma çözüm var’ diyerek yeni bir kampanya başlattık. ‘Aşım Telafisi’ kampanyası kapsamında, son 2 ayda en az 1 kere sadece yurtiçi kullanımlarında aşım yapan faturalı müşterilerimize kendilerine önerilecek en uygun tarife, ek paket veya kampanya teklifini kabul ettikleri takdirde 50 TL’ye kadar aşım ücreti iadesi yapıyoruz. Böylece, fatura aşımı yaşayanların hem cebini koruyor, hem de içlerinin rahat olmasını sağlıyoruz. Vodafone olarak, bireyleri geleceğin heyecan verici dünyasına hazırlamaya devam edeceğiz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Benzer Haberler

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar