19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6003
EURO34.8242
ALTIN2496.6

Kadirli Emniyet’ine 4 araç bağışlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadirli Emniyet’ine 4 araç bağışlandı
Abone ol
Osmaniye - Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri tarafından bağışlanan 4 araç Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol üyeleri tarafından teslim edildi.

Osmaniye - Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri tarafından bağışlanan 4 araç Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol üyeleri tarafından teslim edildi.

Araç teslim törenine Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın yanı sıra Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Kadirli Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş ve Hayırsever İş Adamları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende konuşan Kadirli Ticaret Odası Başkanı Mehmet Han Yüksel sözlerinin başında İzmir’de yaşanan depremde hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, “365 gün 24 saat yağmur, çamur demeden ülkemizin ve halkımızın güvenliğini sağlayan polis teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Polis teşkilatımızın görevinde kullanılmak üzere bu 4 aracı teşkilatımıza kazandıran Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimize müteşekkirim. Bu üyelerimizle gurur duyuyorum. Her zaman devletimizin yanında olmuşlardır, her zaman hayır yapmaya hazırlardır. Allah hayırlarını kabul eylesin.”dedi.

Törende konuşan Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, “Paylaşmak insana mutluluk ve huzur veren bir duygudur. İş adamlarımız bu paylaşma örneğini daha önce de yaptılar. Pandeminin ilk başladığı dönem iş adamlarımız hiç kimse aç açıkta kalmasın diye destek oldular. Bu güzel yardımlaşma örneğinden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni yardımlaşma, dayanışma örnekleri vermeye devam edeceğiz. Allah hayırlarınızı kabul etsin.”dedi.

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise yaptığı konuşmada, “Polis teşkilatımız toplumun huzur ve güvenliğini teminat altına almak için yağmur- çamur, kar-kış, gece-gündüz demeden görev yapıyorlar. Kadirli ilçemiz küçük bir ilçe değil. Polis teşkilatımızın daha sağlıklı görev yapabilmeleri için böyle araçlara ihtiyacı vardı. Tabi ki devletimiz bu imkânları seferber ediyor ama toplumun da bu konuda desteğini görmek sevindirici.”dedi. Durmuşoğlu, sözlerinin sonunda İzmir depreminde hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, “Bu vesile ile tüm şehitlerimize de Rabbimden rahmet diliyorum.”dedi.

Törende konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise sözlerine, İzmir’de yaşanan depremde hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve enkaz altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımızın sağ çıkarılmalarını dileyerek, “Allah devletimize zeval vermesin, Allah bu yüce Türk Milletini korusun. Devletimiz en kısa süre içinde deprem bölgesindeydi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlarımız oradaydı. Devletimizin imkânları en kısa sürede hizmete sunuldu. Devletimizin varlığı, gücü ve vatandaşlarımıza sahip çıkması anlamında ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gördük. Allah Devletimizi hep var etsin.”dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, sözlerinin devamında, Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan bağışın çok anlamlı olduğunu da belirterek, “Hayırseverlerimizi yürekten kutluyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Allah’ın, hayır işleyenlerin bereketini artıracağı inancımız gereğidir, bundan hiç şüphemiz yok. Hayırda yarışmamız lazım. Bugün devletimiz birçok yere ulaşıyor, çok daha iyi, çok daha güçlü ve geleceğe de güçlenerek devam edecek. Ama devletimizin görevlerine vatandaşımızın da yardımcı olması bizi daha güçlü yapacaktır. Bugün bağışlanan araçlarımız, polis teşkilatımızın gücüne güç katacaktır. Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından, hayırsever iş adamlarına plaket ve teşekkür belgeleri Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve protokol mensupları tarafından verildi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’dan Korona Virüs Uyarısı

Tören sonunda tekrar konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, korona virüs vaka artışlarında ilimizde en çok artışın Kadirli ilçesinde olduğunu belirterek, “Çok ciddiye almamız gereken bir salgınla karşı karşıyayız. Korona virüsle mücadelemiz devam ediyor. Hepimiz bu konuda gayret göstermeli ve çok bilinçli olmalıyız. Kurallara uymalı ve uymayanları uyarmalıyız. Kendimizi düşünmüyorsak sevdiklerimizi düşünmeliyiz. Farkında olmadan virüsü alırız ve en yakınımıza bulaştırabiliriz. Bu tedbirleri uygulamaktan başka çaremiz yok; maskemizi takacağız, sosyal mesafeye dikkat edeceğiz ve hijyen kurallarına özen göstereceğiz. Asla rehavete kapılmamalıyız. Sağlımız için hepimiz için bu kurallara uymak zorundayız.”dedi.

Törenin sonunda kurban kesildi ve Kadirli Müftüsü Necati Gündoğdu tarafından dua edildi. Yapılan duanın ardından bağışlanan 4 araç Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve protokol mensupları tarafından teslim edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar