24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5671
EURO34.8565
ALTIN2434.1

Kadirli'de STK temsilcileri ile bir araya geldi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadirli'de STK temsilcileri ile bir araya geldi!
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kadirli’de muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kadirli’de muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

Kadirli Belediyesi Devlet Bahçeli Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık ve Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan konuşmalarında toplantıya katılan herkese teşekkür ettiler.



Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise yaptığı konuşmada, “Kadirli ve Sumbas ilçelerimizde neler yapıldı, neler devam ediyor, neleri planladık, sizin beklentileriniz neler, sahada karşılaştığımız sorunlar ne ise bunlarla ilgili olarak sizden gelen talepleri alıp, yerelde Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımız, Sayın Belediye Başkanımız; merkezi hükümet nezdinde biz milletvekilleri olarak ilçemizin sorunlarını çözmek için el ele vererek, elimizden gelen gayreti göstereceğiz. ”dedi. Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu konuşmasının devamında Kadirli’de yapılan hizmetler hakkında detaylı bilgi verdi.

Daha sonra konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, kamu hizmetlerinin daha ileriye taşınması, etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi, kamu hizmetlerindeki kapasitenin yükseltilebilmesi için istişarede bulunmak amacıyla muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldiklerini ifade ederek, “Bildiğiniz üzere kamu hizmetlerinin doğru bir şekilde, doğru zamanda yapılabilmesi için mutlaka hem muhtarlarımızın, hem sivil toplum kuruluşlarımızın ve diğer paydaşlarımızın katkılarının alınması önemli. Biz de bu anlamda bu toplantılara önem veriyoruz. Hep beraber Kadirli ilçemizin sorunlarının çözülmesi için ve daha çok hizmetin gelmesi için gayret gösteriyoruz. Sizlerin de desteği ile bu hizmetleri el ele verip beraber gerçekleştireceğiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Diliyorum ki bu toplantımız Kadirli ilçemize yapılacak hizmetleri daha ileriye taşımak için vesile olur.”diye konuştu.

Toplantının devamında muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri sorun ve taleplerini dile getirdiler.

Tüm muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerini tek tek dinleyerek, sorularına cevap veren Vali Ömer Faruk Coşkun, toplantı sonunda yaptığı konuşmada, iletilen tüm talep ve sorunların değerlendirmeye alındığını ve imkânlar ölçüsünde, öncelikli olarak acil olanlar olmak üzere, çözümü yönünde gayret gösterileceğini kaydetti.

Sorunları en kısa sürede çözmeyi arzu ettiklerini ifade eden Vali Coşkun, “Tüm katılımcılara, Kadirli ilçemizin sorunlarının istişare edilmesi için gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür ediyorum. Sizlerin de desteği ile bu sorunlar çözülecek. Bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde beraber yol alacağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar