29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

Trafik fiyatlarında halkın isteğini gözetiyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trafik fiyatlarında halkın isteğini gözetiyoruz
Abone ol
Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı, Zorunlu Trafik Sigortası primlerinin Temmuz ayı itibarıyla aşağı düşmeye başladığını ve bu düşüşlerin anlık olarak devam edeceğini söyledi. Kırmızı, "Kamuoyunun isteklerine cevap vereceğiz" sözlerine yer verdi.
Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı, Zorunlu Trafik Sigortası primlerinin Temmuz ayı itibarıyla aşağı düşmeye başladığını ve bu düşüşlerin anlık olarak devam edeceğini söyledi.

Kırmızı, "Kamuoyunun isteklerine cevap vereceğiz" sözlerine yer verdi.

Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı son dönemlerde kamuoyunun trafik sigorta primi indirimleri konusunda taleplerinin arttığını ve bu talepleri karşılamak için gerekli düzenlemelerin anlık olarak devam ettiğini belirtti.

Nihat Kırmızı konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Temmuz ve Ağustos aylarında kademeli olarak indirimler yapıldı. İndirimler %30 seviyelerini buldu. Önümüzdeki günlerde de anlık olarak indirimler devam edecek. Amacımız trafik branşını kârlı hale getirmek ve bunu yaparken de sigortalılarımızın menfaatini gözetmek.

Politikamız ucuz fiyat olmamakla beraber, özellikle hasarsız basamaklarda fiyatlarımızla sigortalılarımızı memnun edecek düzeye getirmek.

Sigortalılarımız hasarsızlıklarına dikkat ettikleri sürece de yüksek oranda fiyat artışı olmayacaktır.

Bu düşüşler bir müddet daha devam edecek olup, çok kısa süre içinde fiyatlar şirketimizin ve kamuoyunun istediği düzeyde kalacaktır.

Hazine Müsteşarlığının Türkiye Sigorta Birliği ile yürüttüğü çalışmalarla bu branşın kârlı hale geleceğini öngörmekteyiz.

Sonraki yıllarda bu karlılık fiyatlara yansımaya devam edecektir. En azından sonraki yıllarda da artışlar daha küçük oranlarda olacaktır. Son çeyreğe kadar devam edecek düşüşler ile fiyat istenilen düzeye gelerek bir dengeye oturacaktır. “


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar