29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

“Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri” başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri” başlıyor
Abone ol
Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri 30 Temmuz – 15 Ağustos 2018 tarihleri arasında her gün üniversite kampüsünde gerçekleşecek.

Sabancı ÜniversitesiTanıtım Günleri 30 Temmuz – 15 Ağustos 2018 tarihleri arasında her gün üniversite kampüsünde gerçekleşecek.

Sabancı Üniversitesi, akademik programları, eğitim olanakları, burs ve kontenjan bilgileri ile kampüs imkânları hakkında adayları ve aileleri bilgilendirmek amacıyla “Tanıtım Günleri” gerçekleştiriyor. 30 Temmuz – 15 Ağustos 2018 tarihleri arasında, Sabancı Üniversitesi’nin Tuzla’daki kampüsünde düzenlenecek “Tanıtım Günleri”ne, öğrenciler ve aileleri Cumartesi ve Pazar günleri de dahil olmak üzere her gün katılabilecek.

Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri boyunca, her gün 09:00 - 17:00 saatleri arasında,adaylar ve aileleri, tanıtım ekibi ile birebir görüşmeler yaparak Sabancı Üniversitesi öğrenim sistemi, yenilenen burs imkanları, kontenjanlar ve merak ettikleri tüm konular hakkında bilgi sahibi olabilecek.

TANITIM GÜNLERİ PROGRAMI’NDA NELER OLACAK?

Tanıtım Programı, kampüs turunu da kapsayacak şekilde 10:30-14:35 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Adaylara akademik yaşamın anlatıldığı bölümde Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zehra Sayers, eğitim sistemi hakkında bilgi verecek. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canan Atılgan, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Kıbrıs ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Kasap da fakülteler ve programları konusunda bilgi verecekler.

Programda, ayrıca kontenjanlar, burslar ve Sabancı Üniversitesi ile ilgili genel bilgilendirme sunumları yapılacak. Sunumların ardından kampüs turuna geçilerek akademik yaşam ve kampüs olanakları ile ilgili bilgi verilecek.

“Tanıtım Günleri”nin öğleden sonraki bölümünde Collaboration Space ziyareti ile BAGEM (Bireysel ve Akademik Gelişim Merkezi), Akademik Destek Merkezi, Kariyer Ofisi ve Uluslararası İlişkiler Ofisi bilgilendirme sunumları gerçekleşecek. Collaboration Space ziyaretinde, 3D yazıcılar, 3D tarayıcılar, VR, elektronik, el sanatları ve donanım malzemeleri gibi kaynaklarla buluşulacak.

2 ve 9 Ağustos tarihlerinde programın öğleden sonraki bölümünde Girişimcilik Sunumları da yer alacak.

Kampüs programı yanısıra adaylar, veliler ve rehber öğretmenler kontenjan, ücret ve burslar, fakülteler ve programlar ile ilgili detaylı bilgi için www.sabanciuniv.edu adresini ziyaret edebilir; ayrıca tanıtım dönemi boyunca üniversitenin sosyal medya hesaplarından yapılacak program tanıtımlarına yönelik canlı yayınları izleyebilirler.

Ayrıca, Sabancı Üniversitesi’ni 0216 483 90 90’danarayarak gün boyu bilgi alabilirler.

TANITIM GÜNLERİNE KATILABİLMEK İÇİN ULAŞIM İMKANLARI

Tanıtım Programı için kullanılabilecek ücretsiz servisler;

Avrupa Yakası’nda saat 08:45’te 4.Levent Büyükdere Caddesi üzerindeki Sapphire AVM girişinin 150 metre önündeki 4.Levent İETT otobüs durağından hareket edecek.

Anadolu Yakası’nda saat 09:00’da Kadıköy Rıhtım Caddesi Sahil Mevkii Rıhtım Otel yanındaki Simit Sarayı ve saat 09:30’da Tavşantepe Metrosu (Gebze Yönü Çıkışı) önünden hareket edecekler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar