29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3834
EURO34.9963
ALTIN2325.6

Öncelikli Pazar Türkiye'ye Yatırıma Devam

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öncelikli Pazar Türkiye'ye Yatırıma Devam
Abone ol
95 yıllık dünya devi Mitsubishi Electric Türkiye’deki 3. yılını kutladı.
Dünya genelinde tanınan yüksek kaliteye sahip ürünleri ve üstün teknolojisi, 95 yıllık deneyimi ve 120 binden fazla çalışanı ile 43 ülkede faaliyet gösteren Mitsubishi Electric, öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye’deki 3. yılını kutladı.

Her zaman “Daha İyisi İçin Değişim” (Changes for the Better) misyonu ile hareket eden Mitsubishi Electric’in Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, dünyanın ileri ekonomileri arasında söz sahibi olacağına inandıkları Türkiye’ye yatırım yapmaya devam edecekleri mesajını verdi.

Bilgi işlem ve iletişim sistemleri, uzay geliştirme ve uydu iletişimleri, tüketici elektroniği cihazları, sanayi teknolojileri, enerji, nakliye ve inşaat makinelerinde kullanılan elektrikli ve elektronik donanımların üretimi, pazarlaması ve satışında dünyada önde gelen markalardan biri olarak kabul edilen Mitsubishi Electric’in Türkiye’deki ana faaliyet alanlarını; fabrika otomasyon sistemleri, ileri robot teknolojileri ve klima sistemlerinin satış ve satış sonrası hizmetleri oluşturuyor. Marka, Türkiye’de bu ana faaliyet alanlarının yanı sıra uydu, asansör, görsel veri sistemleri, güç kaynakları ve ulaştırma bağlantılı altyapı projelerinde de rol alıyor. Türksat 4A ve 4B uydularının üreticisi olan Mitsubishi Electric, uydunun yanı sıra Marmaray projesinde kullanılan otomasyon teknolojisi ile de tanınıyor.

Öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye’de, 2012 yılı sonundan bu yana operasyonlarına kendi yapılanması ile Mitsubishi Electric Türkiye olarak devam eden marka, Türkiye’deki 3. yılını Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de çalışanları ile birlikte kutladı.

Markanın Türkiye’deki 3 yılını ve gelecek hedeflerini değerlendiren Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, “Mitsubishi Electric olarak Türkiye en çok önemsediğimiz pazarlar arasında. Türkiye pazarında geçirdiğimiz bu 3 yıl boyunca çok fazla sayıda proje için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin ve komşu ülkelerin iletişim ve yayıncılık altyapısına katkı sağlamaktan gurur duyduğumuz Türksat 4A ve 4B uydularının yanı sıra Marmaray projesinde kullanılan otomasyon teknolojimiz Türkiye’de en çok dikkat çeken uygulamalarımız arasında yer alıyor” diye konuştu.

“Yüksek ekonomik hedeflerde rol almak istiyoruz”

Jeopolitik konumu, genç nüfusu, büyüme potansiyeli gibi pek çok açıdan avantajlı bir ülke olan Türkiye’nin global düzeyde rekabet için dünyadaki değişim ve gelişimlere hızla uyum sağlamasının önemine dikkat çeken Başkan Masahiro Fujisawa, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Mitsubishi Electric olarak dünyaca kabul edilen ileri teknolojimizi ve yüksek kaliteye sahip ürün ve sistemlerimizi Türkiye’ye getiriyoruz. Bu teknoloji ve bilgi kullanımı ile Türkiye’nin belirlediği yüksek ekonomik hedeflerine ulaşmasında rol almak istiyoruz. Türkiye’nin üretkenliğinin her geçen gün gelişeceğine, üretilen ürünlerin daha da katma değerli bir hale geleceğine ve dünyanın ileri ekonomileri arasında söz sahibi olacağına inanıyoruz. Bu bağlamda Mitsubishi Electric Türkiye olarak, üstün teknolojiye sahip, enerji verimli, çevreci, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle Türkiye’nin geleceğinin bir parçası olmak için yatırımlarımızı sürdüreceğiz.”

“Türkiye’de öncü bir yeşil şirket olmayı hedefliyoruz”

Mitsubishi Electric’in, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de refah seviyesi daha yüksek bir toplum yaratılmasına katkıda bulunan öncü bir yeşil şirket olmayı hedeflediğini belirten Masahiro Fujisawa, sözlerini şöyle tamamladı:

“Her zaman “Daha İyisi İçin Değişim” (Changes for the Better) misyonu ile hareket eden Mitsubishi Electric, teknolojisi, kalitesi ve güvenilirliğinin yanı sıra çevre duyarlılığı konusunda da fark yaratıyor. İleri teknolojilerimizin menzilini genişletirken “Eco Changes” (Eko Değişim) ilkemizi, hem kendi faaliyetlerimizi hem de toplumu ekolojik açıdan daha bilinçli ve duyarlı hale getirmenin bir yolu olarak uyguluyoruz. Dünya genelindeki tüm çalışanlarımızın, karbondioksit salınımını düşürme, geri dönüşümü teşvik etme, israfı azaltma ve biyo-çeşitliliğe saygı duyma gibi konulara inanç ve bağlılıklarını da yükseltiyoruz.”

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar