29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

CarrefourSA'da yerli malına destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CarrefourSA'da yerli malına destek
Abone ol
CarrefourSA Genel Müdürü Ergin: "Üzerinde yaşadığımız topraklardan çıkan ya da bu topraklarda üretilen her şeyin, büyüyen ve gelişen ekonomimize can kattığı bilinciyle hareket ediyor, yerli mallarını önemsiyoruz" dedi.

CarrefourSA, her yıl 12-18 Aralık'ta kutlanan Yerli Malı Haftası'na özel yerli ürünlerde indirim sunuyor.

Şirketin açıklamasına göre, Yerli Malı Haftası kapsamında coğrafi işaretli ürünlerden yerli tohuma, yalnızca CarrefourSA marketlerinde tüketicilerle buluşan yerli deterjan EtiMatik'ten Tarım Kredi Birlik üretimi Birlik ürünlerine ve Vestel'in yerli cep telefonu Venüs'e kadar tüm yerli ürünleri tüketicileriyle buluşturuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Genel MüdürüHakan Ergin, üzerinde yaşadıkları topraklardan çıkan ya da bu topraklarda üretilen her şeyin, büyüyen ve gelişen ekonomilerine can kattığı bilinciyle hareket ettiklerini ve yerli mallarını önemsediklerini bildirdi.

Hemen her alanda yerli mallarına sahip bir ülke olduklarını aktaran Ergin, bu ürünlerin devamını sağlayarak tüketicilerle buluşturmaları gerektiğini bildirdi.

Bu çerçevede CarrefourSA olarak tüketicilere çeşidi bol ve uygun fiyatlı sebze-meyve sunabilmek amacıyla Tarım Kredi Kooperatifi ile "Yerli Tohum-Taze Mahsul" projesini başlattıkları bilgisini veren Ergin, proje kapsamında Bursa, Antalya ve Adana'daki üreticilerle sözleşmeli tarım yoluyla anlaştıklarını, üretim hacimleri doğrultusunda kendilerine yerli tohum verdiklerini ve bu sayede üretilen taze gıda ve bakliyat ürünlerini reyonlarına taşıdıklarını anlattı.

Ergin, şu ifadeleri kullandı:

"Tarım Kredi Birlik marka kırmızı mercimek, bulgur çeşitleri ve sıra fasulyeyi yalnızca CarrefourSA marketlerinde tüketicilerle buluşturuyoruz. Sadece taze gıdada değil, gıda dışı ürünlerde de yerli malını destekliyoruz. Bu çerçevede bor madeninden üretilen Türkiye'de bir ilk olan EtiMatik deterjanı ile ülkemizin yerli teknoloji markası Vestel tarafından üretilen Venüs cep telefonlarını da reyonlarımızda tüketicilerimizin beğenisine sunuyoruz. CarrefourSA olarak yerli mallarına sadece bir hafta değil, her hafta reyonlarımızda yer vererek sahip olduğumuz mirası gelecek nesillere aktarmak için çabalıyoruz."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar