Vanlı öğrenciler Çekyada

ERASMUS “GELECEK NESİLLERİMİZ REGGİO EMİLİA İLE BÜYÜYOR” PROJESİ ÇERÇEVESİNDE VANLI 20 ÖĞRENCİ VE 4 ÖĞRETMEN ÇEKYA’NIN BAŞKENTİ PRAG ŞEHRİNE GİDEREK ANAOKULLARINDA STAJ GÖRDÜ.

Vanlı öğrenciler Çekyada
Haberler'de Abone Ol

Erasmus “Gelecek Nesillerimiz Reggio Emilia ile Büyüyor” projesi çerçevesinde Vanlı 20 öğrenci ve 4 öğretmen Çekya’nın başkenti Prag şehrine giderek anaokullarında staj gördü.


Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Ahmet Yurtsever Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde eğitim gören 20 öğrenci ve 4 öğretmen Çekya’nın başkenti Prag şehrine giderek 7 günlük staj eğitimi aldı. Erasmus projesi çerçevesinde ilk defa farklı bir ülkeye giden öğrenciler; öğretmen, okul yönetimi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti. Öğrenciler, Van’da bu tür anlamlı etkinliklerin sürekli yapılmasını ve kendileri gibi diğer öğrencilere de bu hakkın tanınmasını istedi.

İHA

İHA

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.