Osmaniye’de Kayıp Olarak Aranan Kadından Acı Haber

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 26 Ağustos’tan bu yana kayıp olarak aranan 54 yaşındaki Ayşegül Yaşar, Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesindeki ormanlık alanda ölü bulundu.

Osmaniye’de Kayıp Olarak Aranan Kadından Acı Haber
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 26 Ağustos’ta evinden “Yürüyüşe çıkıyorum” diyerek ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 54 yaşındaki Ayşegül Yaşar, Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde ormanlık alanda ölü bulundu.

Düziçi ilçesi Hürriyet Mahallesi’ndeki evinden 26 Ağustos günü saat 18.00 sıralarında ayrılan Ayşegül Yaşar’dan bir daha haber alınamadı.

Yakınlarının ihbarı üzerine bölgede arama çalışması başlatıldı.

Emniyet, jandarma ve AFAD ekiplerinin katılımıyla sürdürülen arama çalışmalarında, Yaşar’ın izine Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde ulaşıldı.

Ayşegül Yaşar’ın cansız bedeni, Andırın ilçesine bağlı Geben Mahallesi mevkisindeki ormanlık alanda bulundu.

Olay yerinde ekipler tarafından yapılan incelemenin ardından Yaşar’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.

Ayşegül Yaşar’ın ölümüne ilişkin soruşturma ve inceleme sürüyor.

İlyas SABANCI

İlyas SABANCI

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.