20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Defne Halkından Başkan Savaş’a Sevgi Seli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Defne Halkından Başkan Savaş’a Sevgi Seli
Abone ol
Sevdalısı olduğu Hatay’ı geleceğe taşımak adına ayrım yapmaksızın 15 ilçeye de eşit hizmet götürerek 7’den 70’e herkesin gönlüne taht kuran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı Defne halkı sevgi ile karşıladı.

Sevdalısı olduğu Hatay’ı geleceğe taşımak adına ayrım yapmaksızın 15 ilçeye de eşit hizmet götürerek 7’den 70’e herkesin gönlüne taht kuran Hatay Büyükşehir Belediye BaşkanıDoç. Dr. Lütfü Savaş’ı Defne halkı sevgi ile karşıladı.

Başkan Savaş, 24 Mart Pazar günü Defne ilçesine bağlı Güneysöğüt, Meydancık, Toygarlı, Çınarlı, Orhanlı, Tavla, Yeniçağ, Büyükçat, Özbek, Aknehir, Sinanlı, Balıklıdere, Bahçeköy, Samankaya, Yeşilpınar, Gümüşgöze, Çardaklı, Harbiye ve Sümerler mahallelerinde hemşehrileri ile bir araya geldi.

Defne halkının yoğun katılım gösterdiği halk buluşmalarında Başkan Savaş’a CHP Hatay Milletvekillerinden Mehmet Güzelmansur ve Serkan Topal,  CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, Defne Belediye Başkan Adayı İbrahim Güzel, CHP Defne İlçe Başkanı Ali Kemal Yeşiloğlu, ilçe yöneticileri, muhtarlar ve eşlik etti.

“BİRBİRİMİZE SARILARAK 31 MART AKŞAMI KÖPRÜBAŞINDA BULUŞALIM”

Gittiği her mahallede davul, zurna, çiçekler ve zılgıtlar eşliğinde karşılanan Başkan Savaş, yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “31 Mart Hatay halkının düğün günü olacak. Bizleri sosyal medya üzerinden terör örgütü ile yan yana getirerek karalamaya çalışıyorlar ama Hatay halkı her şeyi biliyor. Suriyeli vatandaşlar konusunda güzel tespitler yapıp Ankara’daki devlet büyüklerimize ‘Gelecekle ilgili kaygılarımızı lütfen giderin’ dediğimizde bizlere olmadık şeyler yapıldı. 18 Temmuz’da şehide şehit dedik diye bizi terörist ilan etmeye çalıştılar. Baktılar olmuyor Derekuyu’da hemşehrilerim ile sohbetimizi ve şakalaşmamızı kavga ve tehdit diye memlekete yaydılar. Bu da olmadı hiç kimsenin görmediği bilmediği 6 tane baraj yaptık diye övünmeye başladılar. Biz sadece kendimizi ifade edeceğiz ve insanımızla kucaklaşacağız. Dünyanın en büyük sıkıntısı bu. O yüzden biz ‘SARIL’ kampanyası yaptık. Biz birbirimize Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki büyüklerimizin Çanakkale Savaşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nda ve Hatay’ın kurtuluşunda olduğu gibi birbirimize sarılalım diyoruz, sakin bir şekilde 31 Mart akşamında köprübaşında yapacağımız düğünü bekleyelim” dedi.

“YERELDE İKTİDAR OLMAYAN GENEL İKTİDARI YAKALAYAMAZ”

Konuşması sık sık ‘En Büyük Başkan Bizim Başkan’ sloganları ile kesilen Başkan Savaş, “Biz sarıldıkça onlar şaşırıyor ve bağırıyor. Biz bu ülkede Kürt, Türk, Alevi, Sünni ayrımı yapılmasını istemiyoruz. Biz bu ülkede tüm vatanseverler birlikte olmak istiyoruz. Vatanını kim seviyorsa, bayrağını kim adam gibi taşıyorsa biz onu kucaklamaya hazırız. İstiyorlar ki insanlar ayrışsın. 5 sene önce 30 Mart’ta buna izin vermediğiniz için efsane sizsiniz. Hatayspor’un bu başarısının tek sebebi birbirlerine sarılmaları. Biz birbirimize sarılmaya devam edeceğiz, fitneyi ve şeytanı aramızdan kovacağız. Onların tek amacı bizi kavgaya çekmek, strese sokmak ve fitneyle birlikte bizi dağıtmak. Biz birlik olduğumuz sürece kazanacağız buna herkes inansın. 5 yıl önce  ‘Önce Huzur Sonra Hizmet’ sloganı ile yola çıktık. Her bölgemize hizmet ediyoruz, her bölgemizde alnımız açık ve insanımızla kucaklaşıyoruz. Sarıl kampanyamızı ülkemize, Ortadoğu’ya ve tüm dünyaya yaymak istiyoruz. Özellikle ülkemizin çok ihtiyacı var çünkü ekonomimiz çok kötü durumda. Yerelde iktidar olamayanlar genel iktidarı yakalayamazlar. Biz millet ittifakı olarak yerelde iktidarı yakalamak zorundayız. Biz kazanan, üreten ve tüm Türkiye’yi kucaklayan tarafta olmak zorundayız. Başka türlü zaferi kazanmak, gençlerimize ve çocuklarımıza yardım etme şansımız yok. Birbirimize sarılmadan kazanamayız. Bizleri büyük coşku ile karşılayarak onurlandırdınız, hepinize teşekkürlerimi iletiyorum” diyerek hemşehrilerini 31 Mart akşamı köprübaşında gerçekleşecek olan zafer kutlamasına davet etti.

CHP Milletvekili Mehmet Güzelmansur, 31 Mart’ta hem Defne’de hem de Hatay’da tarih yazmak için Başkan Savaş ve CHP Defne Belediye Başkan Adayı İbrahim Güzel adına mahalle sakinlerinden destek istedi.

CHP Milletvekili Serkan Topal, Hatay’ın her yerinde seçime coşku ile gidildiğini belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi’ne en çok oyu vererek Türkiye rekorunu elinde bulunduran Defne halkından hem Başkan Savaş için hem de Defne Belediye Başkan Adayı İbrahim Güzel için destek isteyerek yeni bir rekora imza atmayı hedeflediklerini belirttiler.

Güzel ise yaptığı konuşmada, “Defne halkı tüm anketlerde ve ön oylamalarda beni birinci çıkararak onore etti. Sizlere söz veriyorum gece gündüz hizmet ederek bana olan güveninizi boşa çıkarmayacağım. Hizmetlerin %40’ı ilçe belediyelerine %60’ı ise büyükşehir belediyesine aittir. O yüzden 31 Mart yerel seçimlerinde bana sahip çıktığınız gibi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a da sahip çıkmanızı ve onu desteklemenizi rica ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Coşkulu ve hep bir ağızdan ‘Lütfü Savaş Bir Daha’ sloganlarının haykırıldığı Halk buluşmalarının sonunda Başkan Savaş ile bol bol hatıra fotoğrafı çekilen vatandaşlar, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek sözü verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar