20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Hasanbeyli Belediyesi’nden basın açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasanbeyli Belediyesi’nden basın açıklaması
Abone ol
Osmaniye’nin Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu, Belediye ile ilgili bazı haberlere açıklık getirerek basın açıklaması yaptı.

Osmaniye’nin Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu, Belediye ile ilgili bazı haberlere açıklık getirerek basın açıklaması yaptı.

Belediye Başkanı Denizoğlu yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Osmaniye’de çeşitli gazetelerde ve sosyal medya hesaplarında dün yayılanan “Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu, işçilerin maaşını ödeyemediği halde 1 trilyona makam aracı aldığı” haberi gerçeği yansıtmamaktadır.

CNR Belediye Hizmet Araçları firmasından 36 ay taksitle 390 bin liraya Volvo marka, itfaiye öncüsü araç aldık. Aracın özel tüketim vergisi de dahil olmak üzere bir çok vergiden muaftır. 307 bin lira araç kredisi kullandık ve aylık 11.600 olarak ödeyeceğiz.

Piyasa değeri 1 milyon olan araç 390 bin liraya alınmıştır. Ayrıca halihazırda kullanmakta olduğumuz Nissan marka aracımızın piyasa değeri 250 bin lira civarında olup, araç alımı yaparken bu aracımızın satış kararını da almış olduğumuz ve en kısa sürece ihalesi yapılarak satışı yapılacağı bilinmelidir. Buradan elde edilen gelir de göz önüne alındığında; alınan aracın belediyemize lüx ve saltanat için alınan bir araç olmadığı hatta aracın piyasa değeri ve aylık taksitle ödenecek olmasıyla birlikte satılacak olan aracımızdan gelen kaynakla beraber belediyemizin mali durumuna artı yönde yansıyacağı açıktır. Piyasa değeri 1 milyon olan aracı 390 bin liraya almak israf değil belediyemiz için kazançtır.

Şahsıma ve Belediyemize karşı yapılan bu gerçeği yansıtmayan haber ve paylaşımları yapanlarıda konunun aslını öğrenmeye davet ediyorum. Bu konuda mali hizmetler birimiz son derece şeffaftır. Gerek duyan kişiler ilgili dökümanları gelip inceleyebilirler. Belediye başkanı olmuş olduğum günden itibaren hasanbeyli için yapmış olduğumum hizmetler ve yapacak olduğumuz onaylanmış projelerimiz ortadadır. Hasanbeyli ye hizmet için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ederken bu tür asılsız haberleri ‘ Meyve veren ağaç taşlanır’ diyerek halkımızın ve kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.

Ben Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu olarak, tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını asla gereksiz yere harcamam.

Aracın faturası ek olarak gönderilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar