Zorkun Yaylası Şenlik Tepesi 3-4 Temmuz’da Ziyarete Kapatılıyor!

Zorkun Yaylası Şenlik Tepesi, Osmaniye Belediyesi tarafından yapılacak bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle 3-4 Temmuz tarihlerinde ziyarete kapalı olacak. 5 Temmuz’da piknik alanı kısmen açılacak.

Zorkun Yaylası Şenlik Tepesi 3-4 Temmuz’da Ziyarete Kapatılıyor!
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye’nin doğal güzelliklerinden biri olan Zorkun Yaylası Şenlik Tepesi, 3 Temmuz Perşembe ve 4 Temmuz Cuma günlerinde yapılacak genel bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle ziyarete kapalı olacak.

Osmaniye Belediyesi’ne bağlı sosyal tesislerde yapılacak bu düzenlemelerin, ziyaretçilere daha kaliteli hizmet sunulabilmesi amacıyla gerçekleştirileceği bildirildi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, 5 Temmuz Cumartesi günü itibarıyla piknik alanının kısmen hizmete açılacağı belirtildi.

Belediye yetkilileri, vatandaşların anlayış göstermesini rica ederek, yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından daha temiz, düzenli ve konforlu bir alan sunulacağını vurguladı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.