Zanaat Çarşısı ticarete hareketlilik katacak

Başiskele'ye 8 Dükkan Olacak şekilde Inşa Edilen Zanaat çarşısı'nda Kaba Inşaat Tamamlamak üzere. Zanaatkarların Yeni üretim Ve Satış Yeri Olacak çarşı, Faaliyete Geçtiğinde Bölgeye Büyük Hareketlilik Kazandıracak.

Zanaat Çarşısı ticarete hareketlilik katacak
Haberler'de Abone Ol

Başiskele’ye 8 dükkan olacak şekilde inşa edilen Zanaat Çarşısı’nda kaba inşaat tamamlamak üzere. Zanaatkarların yeni üretim ve satış yeri olacak çarşı, faaliyete geçtiğinde bölgeye büyük hareketlilik kazandıracak.

Başiskele Belediyesi tarafından Kullar Meydanı’na inşa edilen çarşıda, zanaatkarların tezgahlarında üretilen el emeği, göz nuru ürünlerin tanıtım ve satışı yapılacak. Çarşı, ticaretin yapıldığı mekandan öte kültürel miras ve yerel kimliğin korunup yaşatıldığı nesilden nesile aktarıldığı bir alan olacak.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.