Zamanla yıpranan çeşmeye estetik dokunuş

Izmit Biberoğlu Mahallesinde Zamanla Yıpranarak Kullanılmaz Hale Gelen çeşme Onarılarak, Vatandaşların Hizmetine Sunuldu.

Zamanla yıpranan çeşmeye estetik dokunuş
Haberler'de Abone Ol

İzmit Biberoğlu Mahallesinde zamanla yıpranarak kullanılmaz hale gelen çeşme onarılarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Mahalle muhtarlığınca, çeşmenin onarımı ile ilgili talep, Muhtar Aktif Sistemi üzerinden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne iletildi. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığınca keşfi yapılan çeşmenin, kullanılamaz durumda olduğu tespit edildi. Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı A Takımı ekiplerince caminin hemen önündeki eski çeşmenin ve deposunun onarımı gerçekleştirildi. Dış cephesi seramikle kaplanan çeşme, şık bir görünüme kavuşturuldu. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar, onarımı tamamlanarak güzel bir görünüme kavuşturulan çeşmenin Ramazan Bayramı öncesine yetiştirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.