160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Zabıtadan restoran ve lokantalara denetim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zabıtadan restoran ve lokantalara denetim
Abone ol
Zabıtadan Restoran Ve Lokantalara Denetim

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde faaliyet gösteren restoran ve lokantalarda denetim yaptı.

Belediye sınırları içerisinde hizmet veren 93 iş yerinde ruhsat, hijyen ve fiyat listesi kontrolleri gerçekleştirdi.

Zabıta ekipleri, denetimlerde gıdaların bekletildiği dolapları, gıdaların sağlığa uygunluk durumuyla, lavaboların temizliğini ve fiyat listesinin görünür şekilde asılıp asılmadığını kontrol ederek, yemek malzemelerinin saklandığı kaplar ve hazırlandığı alanlarda da incelemelerde bulundu.

Yapılan denetimler sonucunda 1 iş yerine hijyen kurallarına uymadığından dolayı cezai işlem uygulanması için tutanak tutuldu.

Sağlıklı gıda tüketiminin ve genel temizlik kurallarının önemine değinen Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Polat, "Vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile gıda tüketimi yapmaları için, zabıta ekiplerimiz düzenli bir şekilde denetimlerine devam edecektir. Halkımızın sağlığı bizim için ön plandadır." diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pompalı tüfekli saldırısında refleksi ile ölümden döndü Önceki Haber

Pompalı tüfekli saldırısında refleksi il...

Yüksekovada trafik kazası: 2 yaralı Sonraki Haber

Yüksekovada trafik kazası: 2 yaralı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!