28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.331
EURO35.056
ALTIN2283.1

Yüz yüze eğitim öncesi müdürler toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüz yüze eğitim öncesi müdürler toplantısı
Abone ol
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EMRE ÇAY, MENTEŞE İLÇESİNDE BULUNAN RESMİ VE ÖZEL TÜM OKUL İLE KURUM MÜDÜRLERİYLE YÜZ YÜZE EĞİTİM ÖNCESİ BİR ARAYA GELDİ.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü başkanlığında, Menteşe ilçesi okul müdürleriyle gerçekleştirilen 2021-2022 eğitim öğretim yılı kurul toplantısı, Menteşe Halk Eğitim Merkezinde yapıldı.

Ülke olarak uzaktan eğitimde gösterilen başarıya değinen İl Müdürü Çay, pandemi sürecinde hem uzaktan, hem de yüz yüze yürütülen eğitim faaliyetlerinde okulların hiç kapanmadığını, öğrencilerin eğitim olanaklarından en iyi şekilde faydalanmaları adına aralıksız çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

 

Yüz yüze eğitimin önemine değinen Emre Çay, “Okullar sadece bilgi akışının olduğu yerler değildir, aynı zamanda sosyalleşme, paylaşma, dayanışma ikliminin olduğu yerlerdir. Bir öğretmen, öğrencileriyle kurduğu göz temasıyla, onların gönül kapısından girer; zihinlerine ulaşır ve eğitim orada başlar” dedi.

 

Pandemi sürecinde alınan tüm tedbirlerin eğitim öğretim yılı boyunca titizlikle sürdürülmesinin hem öğretmenler, hem de öğrencilere karşı sorumluluk olduğunu belirten Çay, “Öğretmen ve öğrencilerimize daha iyi eğitim ortamı sunmak adına hizmet etmekteyiz” dedi.

 

Öğretmenlerin aşılanmasının önemine değinen Çay, “Öğretim yılında öğretmenlerimiz şunu düşünmelidir. ‘Aşı olmamamdan dolayı sıkıntı yaşarsam bunun vebali ağır olacaktır. Ben devletimize, yetkililere, Bilim Kurulumuza güvenmeliyim. Kulaktan dolma, sosyal medya aracılığıyla yapılan karalama kampanyalarına inanmamalıyım’ demeliler” dedi.

 

Okul ve kurum müdürlerine seslenen Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, “Çalıştığımız okullarımız bizim yüz akımız olmalıdır.

Benim okul müdürüm öncelikle ‘Benim çocuğum olsa çalıştığım bu okula verir miyim, yoksa başka okullar mı aramalıyım?’ diye düşünürse ve okulunu bu mantaliteyle yönetirse başarılı oluruz.

Haziran ayından eylül ayına kadar birçok sorunu çözmüş olmalıyız. Geride eser bırakmak için çaba harcayın. Çocuklarımızın çok iyi donatılmış okullarda eğitim öğretim görmesi için tüm çabanızı harcayın.

Tüm kamuoyunun gözü üzerimizde ilk gün, ilk hafta ve ilk bir ay çok önemli. Çocuklarımızın sağlığı için tüm önlemleri almanızı istiyorum” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar