Yusufelide sağanak dereleri taşırdı, köprü ve yollar sel suları altında kaldı

Artvin'in Yusufeli Ilçesinde Etkili Olan Sağanak Yağış Nedeniyle Dereler Taştı. Park Halindeki Bir Araç Yol çökünce Dereye Düştü.

Yusufelide sağanak dereleri taşırdı, köprü ve yollar sel suları altında kaldı
Haberler'de Abone Ol

Artvin’in Yusufeli ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle dereler taştı. Park halindeki bir araç yol çökünce dereye düştü.

Yusufeli ilçesinde kısa süreli etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. İlçeye bağlı Dereiçi köyü deresi taşınca köprü ve yollar sel suları altında kaldı. Yol kenarında park halindeki bir araç ise yol çökünce dereye düştü. Çok sayıda tarım arazisine zarar veren sel, birçok köy yolunun da ulaşıma kapanmasına sebep oldu. İlçe özel idare ekipleri yolları açmak için çalışma başlattı.

Dereiçi köyünde aracı dereye düşen Sinan Yılmaz, bir anda etkili olan yağmur nedeniyle kısa sürede sel olduğunu ifade ederek, "Yolun kenarında aracım vardı. Dere bir anda yükselince köprüden geçmemize fırsat olmadı. Köprüyü su aldı ve yol çökünce aracım dereye düştü" dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.