Yunusemreli kadınların eserleri görücüye çıktı

YUNUSEMRE BELEDİYESİ MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK HANIMLAR LOKALİ VE MESLEK EDİNDİRME KURSLARINDA EĞİTİM ALAN KURSİYERLER, YAPTIKLARI ÜRÜNLERİ YILSONU SERGİSİNDE GÖRÜCÜYE ÇIKARDI.

Yunusemreli kadınların eserleri görücüye çıktı
Haberler'de Abone Ol

Yunusemre Belediyesi Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarında eğitim alan kursiyerler, yaptıkları ürünleri yılsonu sergisinde görücüye çıkardı.


Yunusemre Belediyesi Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarında kurs gören hanımlar, İlçe Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri rehberliğinde eğitimleri süresince birbirinden güzel ürünler ortaya çıkardı. Moda tasarım ürünleri, iğne oyası, el sanatları, takılar, çeyizlik ürünler, kına örtüleri ve tabloları, Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali’nde sergileyen kursiyerlerin eserleri beğeni topladı. Okuma-yazma kursiyerlerinin de katıldığı, 3-6 yaş arası oyun odası etkinliklerinin de yer aldığı sergide, pek çok ürün ziyaretçilere sunuluyor. Kursiyerler, kendilerine böylesine güzel imkânlar sunduğu için Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.