Yozgatta 2024te toplam 6 bin 391 CİMER başvurusu yapıldı

Yozgat Valiliği Il Basın Ve Halkla Ilişkiler Müdürlüğü Cimer Bürosu 2024 Yılı Boyunca Alınan Taleplerin Sayısını Paylaştı. -

Yozgatta 2024te toplam 6 bin 391 CİMER başvurusu yapıldı
Haberler'de Abone Ol

Yozgat’ta 2024’te toplam 6 bin 391 CİMER başvurusu yapıldı.

Yozgat Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü CİMER bürosu 2024 yılı verilerini paylaştı. Buna göre kent genelinde toplamda 6391 adet başvuru alındı.

Başvuruların yüzde 69,86’sına denk gelen 4 bin 464’ü internet üzerinden yapılırken, yüzde 23,83’üne karşılık gelen bin 522 başvuru ise Alo 150 CİMER hattından yapıldı. Yüzde 6,31’ine karşılık gelen 405 adet başvuru ise şahsen ve internet üzerinden Valilik CİMER bürosuna yapıldı. Şikayet ve taleplerin yanı sıra toplam 116 teşekkür, görüş ve öneri bildiriminde bulunuldu. Nüfusa göre en çok başvuru yapılan beş ilçe ise sırasıyla Sorgun, Yerköy, Akdağmadeni, Sarıkaya ve Boğazlıyan oldu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.