25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5278
EURO34.981
ALTIN2425.0

Yörük-Türkmen Derneği’nde kahvaltılı buluşma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yörük-Türkmen Derneği’nde kahvaltılı buluşma
Abone ol
Osmaniye Yörük- Türkmen Derneği Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Osmaniye Yörük- Türkmen Derneği Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

6 Şubat Merkezli depremler sırasında dernek binası hasar gören Yörük-Türkmen Dernek binası yeni binasına taşındıktan sonra, yeniden etkinliklere başlamanın sohbetini yapmak üzere bir araya geldi.

Dernek Başkanı Mahmut Demir, önümüzdeki süreçte yapılması gereken programlarla ilgili öneriler getirilmesi ve yeniden eski günlerdeki gibi etkinlikler yapma programlarını konuşmak üzere buluştuklarını söyledi.

Dernek binasında gerçekleşen sabah kahvaltısı buluşmasına, Dernek yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Yeniden Refah Partisi Osmaniye Belediye Başkan Aday Adayı Adem Demir ve OŞYAD Yönetim kurulu üyesi Ozan Maranlı da konuk olarak katıldı.

Sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltıda, Yönetim kurulu üyeleri derneğin yeniden etkinliklere başlaması için dernek bütçesinin geliştirilmesi, güçlenmesi ve katkıda bulunulması gerektiğin vurguladılar.

Dernek Başkanı Mahmut Demir, sabah kahvaltısı buluşmasının bundan sonraki her Cuma günü sabahı dernek binasında yapılacağını belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Kahvaltılı toplantının konuklarından Yeniden Refah Partisi Osmaniye Belediye  Başkan Aday Adayı  Adem Demir ise, “Yörük-Türkmen derneğimizin kahvaltılı toplantısında bulunmaktan ve burada hoş sohbet ortamını yaşamaktan mutluyum.

Destekleri  ve misafirperverlikleri için dernek Başkanımız Mahmut Demir’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Demir konuşmasına bir de parantez açarak; “Kusura bakmayın, burada kendimden kısaca sözetmek istemem gerekirse; Milli Görüş Belediyeciliği ile Osmaniye’mizi hızla hak ettiği konuma getirmek için önümüzdeki seçimde Yeniden Refah Partisi’nden Aday adayıyım.  

Buradaki dernek üyelerinin bize aktardığı görüş ve önerileri proje çalışmalarımız arasına alınmak üzere not edilmiştir.

Osmaniye’mizde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız, sözümüzü özümüzüz gibi Söz olarak bilmenizi rica ediyorum.”diye konuştu.

(Haber: Mustafa Bardak)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırklarelinde 10 kaçak göçmen yakalandıÖnceki Haber

Kırklarelinde 10 kaçak göçmen yakalandı

Burdur’da asansörde kafası sıkışan kadın öldüSonraki Haber

Burdur’da asansörde kafası sıkışan kadın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar