02 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yılan gibi kıvrılan menderesler havadan görüntülendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılan gibi kıvrılan menderesler havadan görüntülendi
Abone ol
Ardahan’da Yaz Ayında Etkili Olan Yağışlarla Yeşilin Farklı Tonlarına Bürünen Menderesler Dronla Görüntülendi.

Ardahan’da yaz ayında etkili olan yağışlarla yeşilin farklı tonlarına bürünen menderesler dronla görüntülendi.

Geniş meraları, serin havası ve bol su kaynaklarıyla besicilerin tercih ettiği, 1829 rakımlı Ardahan’ın geniş ova ve meraların arasından kıvrılarak ilerleyen menderesler, havadan görüntülendi. Yeşilin farklı tonlarına bürünen doğanın içerisinde yılan gibi kıvrılan su yatakları, ortaya kartpostallık görüntüler çıkardı.

Ardahan’ın geniş ova ve meralarından geçen derelerin oluşturduğu menderesler, kıvrımlı yapılarıyla dikkat çekti. Dronla havadan görüntülenen menderesler, yemyeşil arazi içerisinde kilometrelerce uzanan doğal birer çizgi gibi göründü. Kıvrımları nedeniyle yılanı andıran su yatakları, özellikle yüksekten çekilen görüntülerde bölgenin doğal güzelliğini ortaya koydu.

Ardahan Ovası’ndaki menderesler, doğanın kılcal damarlarını andıran yapısıyla her mevsim farklı bir görüntü sunuyor. Yaz aylarında yeşilin tonlarıyla bütünleşen menderesler, sonbaharda sarı ve kahverengi renklere bürünürken, kışın karla kaplı arazinin içerisinde farklı bir güzelliğe kavuşuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de Su Kesintisi! Bu Mahallelerde Sular Kesilecek Önceki Haber

Osmaniye’de Su Kesintisi! Bu Mahallelerd...

Belçikada kayıtlara geçen en büyük orman yangını: 3 bin hektarlık alan küle döndü Sonraki Haber

Belçikada kayıtlara geçen en büyük orman...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar