‘Yiğido Kızlardan Sivasspora destek

SİVASSPOR’UN KADIN FUTBOL TAKIMI, SİVASSPOR İLE ALTAY ARASINDA OYNANAN MÜSABAKAYI TRİBÜNDEN TAKİP EDEREK KIRMIZI-BEYAZLILARA DESTEK OLDU.

‘Yiğido Kızlardan Sivasspora destek
Haberler'de Abone Ol

Sivasspor’un kadın futbol takımı, Sivasspor ile Altay arasında oynanan müsabakayı tribünden takip ederek kırmızı-beyazlılara destek oldu.


Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Altay ile sahasında karşılaşan Sivasspor, Kayode ve Mustapha Yatabare’nin attığı gollerle maçtan 2-1 galibiyetle ayrıldı.


Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynana maçı yaklaşık 4 bin taraftar izledi. Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Sivasspor Kadın Futbol Takımı da stadyumdaki yerini alarak kırmızı-beyazlıları destekledi. Maç boyunca takıma tezahüratlarda bulunan futbolcular, taraftarlar tarafından da alkış topladı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.