Yeniden Refah Partisi Kırşehir Teşkilatında toplu istifa

Yeniden Refah Partisi Kırşehir Il Başkanı Bülent Er, Ile Birlikte Gençlik Ve Kadın Kolları Başkanları Dahil Olmak üzere Yaklaşık 80 Kişilik Teşkilat Mensubu Görevlerinden Istifa Etti.

Yeniden Refah Partisi Kırşehir Teşkilatında toplu istifa
Haberler'de Abone Ol

Yeniden Refah Partisi Kırşehir İl Başkanı Bülent Er ile birlikte gençlik ve kadın kolları başkanları dahil olmak üzere yaklaşık 80 kişilik teşkilat mensubu görevlerinden istifa etti.

Yeniden Refah Partisi Kırşehir İl Başkanı Bülent Er, Gençlik Kolları Başkanı Selman Taşkın ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Er’in de aralarında bulunduğu yaklaşık 80 kişi görevlerinden ayrıldıklarını duyurdu.

İstifaların gerekçesi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, parti teşkilatları Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi ile yaşanan sorunlar olarak aktardı. Yaşanan gelişmenin ardından partinin Kırşehir’deki teşkilat yapılanmasının yeniden şekillenmesi bekleniyor.

İstifa kararını duyuran İl Başkanı Bülent Er, sosyal medya hesabından İl Başkanlığı Gençlik Kolları ve Kadın Kolları başkanlıkları olarak partiden ayrıldıklarını paylaştı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.