Yeni Yılın İlk Bebeği Elin, Osmaniye’de Dünyaya Gözlerini Açtı

Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2026 yılının ilk bebeği dünyaya geldi. Normal doğumla dünyaya gelen Elin bebek, yeni yılın Osmaniye’de doğan ilk bebeği oldu.

Yeni Yılın İlk Bebeği Elin, Osmaniye’de Dünyaya Gözlerini Açtı
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2026 yılının ilk bebeği dünyaya geldi.

Yeni yılın ilk saatlerinde normal doğumla dünyaya gelen ve “Elin” adı verilen kız bebek, 2026 yılının Osmaniye’de doğan ilk bebeği oldu.

Anne Nour Alhosi ve baba Mahir çiftinin mutluluğu gözlerinden okunurken, doğumun sağlıkla gerçekleştiği öğrenildi.

Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, yeni yılın ilk bebeğini dünyaya getiren aileyi tebrik ederek mutluluklarını paylaştı.

Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Nour Alhosi – Mahir çiftimize gözünüz aydın olsun.

Elin bebeğimize sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür diliyor; vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olarak yetişmesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Murat Deniz DEMİRCİ

Murat Deniz DEMİRCİ

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.