Yarışlı köyünde 4-6 yaş Kuran Kursu hizmete açıldı

Afyonkarahisar’ın şuhut Ilçesine Bağlı Yarışlı Köyü 4-6 Yaş Kur’an Kursu Dualar Eşliğinde Düzenlenen Törenle Açıldı.

Yarışlı köyünde 4-6 yaş Kuran Kursu hizmete açıldı
Haberler'de Abone Ol

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Yarışlı Köyü 4-6 yaş Kur’an Kursu dualar eşliğinde düzenlenen törenle açıldı.

Törene Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser, Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, ilçe vaizi Abdüsselam Fırat, il ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta yapılan Kur’an tilaveti ve duaların ardından çocuklar için hazırlanan sınıflar gezildi, kursun eğitim imkanları hakkında bilgi verildi.

Yeni kurulan Kur’an kursu; 4-6 yaş grubu çocukların temel dini bilgileri ve Kur’an-ı Kerim’i sevdirici bir yaklaşımla öğrenebileceği, aynı zamanda pedagojik standartlara uygun güvenli bir ortam sunacak. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın rehberliğinde yürütülen proje ile miniklere ahlak, ibadet ve dini değerler yaşlarına uygun şekilde aktarılacak.

Kaymakam Eser, yaptığı açıklamada çocukların dini ve manevi gelişimini destekleyen bu tür yatırımların önemine dikkat çekerek, "Yavrularımız hem dini bilgilerini doğru kaynaklardan öğrenecek hem de değerlerimize bağlı bireyler olarak yetişecek" dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.