Yaralı leylek ve yavru kerkenez emin ellerde

KAYSERİ'DE VATANDAŞLAR TARAFINDAN BULUNAN YARALI LEYLEK VE YAVRU KERKENEZ, TEDAVİ İÇİN DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR MÜDÜRLÜĞÜ'NE TESLİM EDİLDİ.

Yaralı leylek ve yavru kerkenez emin ellerde
Haberler'de Abone Ol

Kayseri’de vatandaşlar tarafından bulunan yaralı leylek ve yavru kerkenez, tedavi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi.


Kocasinan ilçesi Sümer Mahallesinde duyarlı bir vatandaş tarafından evinin bahçesinde bakıma muhtaç şekilde bulunan yavru kerkenez ile Germir Mahallesinde yol kenarında yaralı şekilde bulunan leylek kuşu, tedavisi için Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Uçma güçlüğü çeken leylek ve bakıma muhtaç kerkenez, ekiplerce teslim alındıktan sonra Harikalar Diyarı’nda bulunan veteriner hekime gerekli tedavi ve bakımlarını yaptırmak üzere teslim edildi.


Kuşlar sağlıklarına kavuştuktan sonra bulundukları ortamda doğaya yeniden salınacak.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.