Yanan otların arasından kurtardığı kaplumbağayı suyla serinletti

Tokat’ın Erbaa Ilçesinde Duyarlı Trafik Polisleri, Yanan Otların Arasından Kurtardıkları Kaplumbağayı Su Ile Serinletti. O Anlar Cep Telefonu Kamerasıyla Kaydedildi.

Yanan otların arasından kurtardığı kaplumbağayı suyla serinletti
Haberler'de Abone Ol

Tokat’ın Erbaa ilçesinde trafik polisleri, yanan otların arasından kurtardıkları kaplumbağayı su ile serinletti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, saat 13.00 sıralarında D-100 karayolu Erek Mahallesi civarında meydana geldi. Erbaa Bölge Trafik İstasyonu Amirliği ekipleri, yol kontrolü sırasında yol kenarında çıkan ot yangınına müdahale etti. Polisler kovalarla yangını söndürürken, alevlerin arasında mahsur kalan bir kaplumbağayı fark etti. Yangından kurtarılan kaplumbağayı bir polis memuru suyla serinletti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İlk müdahalesi yapılan kaplumbağa, daha sonra yeniden doğal yaşam alanına bırakıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.