Yalovada kablo ve odun hırsızlığı zanlısına tutuklama

YALOVA’NIN ARMUTLU İLÇESİNDE KAMU KURUMLARINDAN KABLO, ODUN VE TARIM ALETİ HIRSIZLIKLARIYLA GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİDEN 1’İ ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI.

Yalovada kablo ve odun hırsızlığı zanlısına tutuklama
Haberler'de Abone Ol

Yalova’nın Armutlu ilçesinde kamu kurumlarından kablo, odun ve tarım aleti hırsızlıklarıyla gözaltına alınan 3 kişiden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Alınan bilgiye göre, Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen hırsızlık soruşturması çerçevesinde Yalova İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğüne ait istiflenmiş odunlar ile kablolar ve tarım aletlerinin çalınması olaylarıyla ilgili çalışma gerçekleştirdi. Yapılan incelemelerde sonrasında hırsızlık şüphelisi faili F.O. ile ona yardım yataklık yaptığı ileri sürülen M.O. ve A.U. gözaltına alındı.


Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri Gemlik Adliyesinde hakim karşısına çıktı. Zanlılardan F.O. tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer iki şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.