Yakınını ziyaret için gittiği cezaevine kendisi de hükümlü olarak girdi

AYDIN'IN SÖKE İLÇESİNDEKİ CEZAEVİNDE TUTUKLU BULUNAN BİR YAKININI ZİYARET EDEN GİDEN VE ARANMASI BULUNAN BİR ŞAHIS JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANINCA AYNI CEZAEVİNE 'HÜKÜMLÜ' OLARAK GİRDİ.

Yakınını ziyaret için gittiği cezaevine kendisi de hükümlü olarak girdi
Haberler'de Abone Ol

Aydın’ın Söke ilçesindeki cezaevinde tutuklu bulunan bir yakınını ziyaret eden giden ve aranması bulunan bir şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanınca aynı cezaevine ’hükümlü’ olarak girdi.

Edinilen bilgiye göre, Söke T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan tutuklu bir şahsı ziyaret etmek amacıyla gelen İ.G. isimli şüpheli şahsın ’kasten yaralama’ suçundan arandığı ve hakkında toplam 420 gün hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkartılan İ.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.