Vestel personelinden Türkiyenin beşinci büyük zirvesine on ikinci tırmanış

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SANAYİ KURULUŞLARINDAN BİRİ OLAN VE MANİSA'DA FAALİYETLERİNE DEVAM EDEN VESTEL’DE ÇALIŞAN İBRAHİM GÜRLEKCİ 22/23 NİSAN TARİHLERİNDE 3917 METRE YÜKSEKLİĞİ İLE TÜRKİYE’NİN EN YÜKSEK BEŞİNCİ, İÇ ANADOLU’NUN İSE EN YÜKSEK DAĞI OLAN ERCİYES’E TIRMANDI.

Vestel personelinden Türkiyenin beşinci büyük zirvesine on ikinci tırmanış
Haberler'de Abone Ol

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan ve Manisa’da faaliyetlerine devam eden Vestel’de çalışan İbrahim Gürlekci, 22-23 Nisan tarihlerinde 3 bin 917 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek beşinci, İç Anadolu’nun ise en yüksek dağı olan Erciyes’e tırmandı.


Vestel’de çalışan İbrahim Gürlekci, 22-23 Nisan tarihlerinde Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) Kayseri İl Temsilciliği’nin düzenlediği 3 bin 917 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek beşinci, İç Anadolu’nun ise en yüksek dağı olan Erciyes’e tırmandı. İlk Erciyes tırmanışını 29 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştiren Gürlekci, Erciyes’e toplamda 12 kez başarılı tırmanış elde etti.



Hedef Himalayalar’daki Imja Tse


Gürlekci, 2022 yılında ulusal ve uluslararası toplamda 18 tırmanış faaliyeti gerçekleştirildiğini ve 2023 yılında uluslararası kasım ayında planlanan Himalayalar’daki 6 bin 160 metre olan Imja Tse tırmanışına katılarak Türkiye’yi ve Vestel’i temsil etme hedefinde olduğunu kaydetti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.