Velilerin okul önündeki kavgasında kan aktı

GAZİANTEP'TE, BİR OKULDA ÖĞRENCİLER ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMAYA VELİLER DE DAHİL OLUNCA SİLAHLI KAVGA ÇIKTI. OKUL ÖNÜNDE ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA BİR VELİ SİLAHLA OMUZUNDAN YARALANDI.

Velilerin okul önündeki kavgasında kan aktı
Haberler'de Abone Ol

Gaziantep’te bir okulda öğrenciler arasında çıkan tartışmaya veliler de dahil olunca silahlı kavga çıktı. Okul önünde çıkan silahlı kavgada bir veli silahla omuzundan yaralandı.


Olay, öğle saatlerinden sonra Şehitkamil ilçesinde Aslı Alevli İlkokulu önünde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce öğrenciler arasında yaşanan tartışmaya veliler de dahil oldu. Olaya velilerin de dahil olmasıyla okul önünde veliler arasında tartışma çıktı.



Tartışma büyüdü, bir veli silahla yaralandı


Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında taraflardan biri silah çıkarak etrafa rastgele ateş açtı. Bu sırada mermilerden birinin isabet ettiği Selçuk Ç. (45) isimli veli omuzundan yaralandı. Yaralı veli, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.



Olayla ilgili 5 şahsı yakalamak için çalışma başlatıldı


Yaşanan olay sonrası okul önünde ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alınırken, olaya karıştığı tespit edilen 5 şahsi yakalamak için çalışma başlatıldı.



Öğrencilerin derste olması faciayı önledi


Öğrencilerin derste olduğu esnada okul önünde meydana gelen olayda şans eseri öğrenciler zarar görmezken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.