Vanda 2 yaşındaki çocuğun akarsuya düştüğü ihbarı ekipleri alarma geçirdi

Van'ın Erciş Ilçesinde Bir Bebeğin Akarsuda Sürüklendiği Ihbarı üzerine Ekipler, Yaklaşık 2 Gün Boyunca Arama Kurtarma çalışması Yürüttü.

Vanda 2 yaşındaki çocuğun akarsuya düştüğü ihbarı ekipleri alarma geçirdi
Haberler'de Abone Ol

Van’ın Erciş ilçesinde küçük bir çocuğun akarsuda sürüklendiği ihbarı üzerine ekipler 2 gün boyunca arama kurtarma çalışması yürütürken, herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Edinilen bilgiye göre, Erciş ilçesine bağlı Yeşilova Mahallesi’nde 2 yaşındaki bir çocuğun akarsuda sürüklendiği ihbarı üzerine bölgeye AFAD Van İl Müdürlüğü Suda Arama Kurtarma Ekip Amirliği personeli sevk edildi. Ekipler tarafından 2 gün boyunca süren arama kurtarma çalışmaları sonucunda herhangi bir bulguya rastlanmadı. Ekiplerin olay yerinde hazır bulunan kolluk kuvvetleri ile gerçekleştirdiği istişareler sonucunda görev sonlandırıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.