Vali Yılmaz’dan Uygur İlkokulu’na Ziyaret

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Uygur İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Eğitim yatırımlarının önemini vurguladı.

Vali Yılmaz’dan Uygur İlkokulu’na Ziyaret
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Uygur İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle buluştu.

Vali Yılmaz’a ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Okul Müdürü Mahmut Özdil, öğretmenler ve öğrenciler eşlik etti.

Sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Yılmaz, öğretmenlerden okulun eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin neşe içinde derslerine devam ettiğini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yılmaz, okulun modern imkânlarla donatıldığını belirtti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Şu anda Akyar TOKİ’lerde yaptığımız Uygur İlkokulumuzdayız.

Hemen yanında Göktürk Ortaokulumuz var.

Uygur İlkokulumuzda 309, Göktürk Ortaokulumuzda da 200 öğrencimiz eğitim görüyor.

Kıymetli hemşerilerimizin oturacakları evleri yaparken tabii ki eğitimi, okulu düşünmek zorundaydık.

Okullarımızı da beraber inşa ettik. Gerçekten çok güzel okullar oldu, hamdolsun çocuklarımız mutluluk içinde, neşe içinde okullarına devam ediyor.

Öğretmenlerimize, çocuklarımıza başarılar diliyorum.”

Vali Yılmaz, konuşmasında eğitim yatırımlarının şehir gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Ümmü Tülücü

Ümmü Tülücü

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.